Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Shaman King New Story EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Shaman King New Story EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Shaman King New Story EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Shaman King New Story EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Shaman King New Story EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Shaman King New Story EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Shaman King New Story EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Shaman King New Story EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Shaman King New Story EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Shaman King New Story EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

Shaman King New Story

3 participanți

In jos

Shaman King New Story Empty Shaman King New Story

Mesaj Scris de BoGhDaN\ Lun Mar 04 2013, 20:40

Capitolul 1:Ziua in care spiritele mau chemat

Salutare ma numesc Yohsino Asakura, dar mi se spune Yoh iar Inca o zi plictisitoare de scoala se sfarseste tarziu, am si pierdut autobuzul spre casa ,o alta zi in care trebuie sa merg 5 kilometri sa ajung acasa dar macar pot sa citesc pe drum cartea pe care am cumparato "Ghost Story's" sper sa nu fac pipi pe mine de frica cand voi citi prima fraza. Dar oare..............nu as putea sa o iau pe scurtaura astazi, ce mai.....nu mie frica mie de un cimitir. : Asa ca Yoh sa dus catre cimitir, sa ajunga mai repede acasa, dar inca nici nu stie ce il asteapta.... .Yoh intrase in cimitir, facuse 5 pasi si deoada se auzi o voce care
---Yoh...Yoh
---Ce, cum, cine este acolo?
---Noi suntem , spiritele care vor sa iti fie fantome protectoare
---Ce. fantome protectoare? Fantomele nici macar nu exista
---Vrei sa iti demonstram?
---Nu e nimic de demonstrat...eu mam carat de aici aaaaaaa
Pfu cred ca am scapat, de .....ce or fi fost alea , cu siguranta fantome nu erau.
Dupa ce Yoh a mers putin un spirit sare pe capul lui , si il sperie pe Yoh asa de tare incat a lesit si a ramas in fata cimitirului timp de 2 zile, nimeni nu la luat si toata lumea facea poze cu mortul care respira.....
Ahhhhhhh ce , unde ma aflu?, cat e ceasul? nu imi mai amintesc nimic, hai sa merg inapoi acasa.....

A DOUA ZI

Aaaaaaa ce zi nasoala a fost ieri..... stai ieri am dormit toata ziua, tot nu inteleg cine ma speriat asa, dar astazi am sa ma duc din nou in cimitir sa vorbesc cu fantomele alea.

SEARA LA ORA 18

Cimitirul... voi fi mai precaut de data asta... .
---FANTOMELOR UNDE SUNTETI
---Deci Yoh te-ai decis sa vi la noi pana la urma
---Da am venit, dar am venit pentru explicati. De ce existati?, De ce vorbiti? Si ce aveti cu mine? Ma-ti facut sa lesin 2 zile
---Yoh tu esti un shaman de aceea ne poti vedea, si trebuie sa iti alegi o fantoma protectoare
---Ce e ala shaman?
---Yoh , daca vreai mai multe informati va trebui sa vorbesti cu tatal tau
---Cu tatal meu? Ok multumesc de raspunsuri fantomelor
---La revdere Yoh , nu uita sa vi sa iti alegi o fantoma gardian

Si asa Yoh si-a inceput calatoria in lumea Shaman. Cine stie cat lucruri mai are Yoh de aflat si de infruntat pana sa ajunga un Shaman de temut... .

Tot ce este scris ingrosat sunt vorbele naratorului. .

Next Chapter: Explicatile mult asteptate.

P.S:Va rog criticile sa nu fie prea dure , sunt incepator in ale Fictiunilor.
Mai am inca 7 capitole scrise pe alt forum , dar vreau sa vad daca ficul prinde si aici.
Am si putin ghinion Smile) .

BoGhDaN\
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 04/03/2013

Sus In jos

Shaman King New Story Empty Re: Shaman King New Story

Mesaj Scris de Darky Mar Mar 05 2013, 22:19

Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
Poi in primul rand sunt un mare fan Regele Shaman m'am uitat de doua ori la toate episoadele :*.M'am interesat de seria 2 dar nu se anunta nimic Neutral.Acum despre opera ta ce pot sa spun.Incearca sa nu mai fi simplist in explicatii, in naratiune si dialog...adica peste tot.E un limbaj asa mai copilaresc incearca sa te ridici la nivelul unui scriitor pentru ca practic asta esti.Ce pot sa spun o sa iti citesc ficul pentru ca ador regele shaman , dar te rog incearca sa fi mai "simandicos"
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de BoGhDaN\ Mier Mar 06 2013, 11:02

Dar . nu cred ca il voi posta aici , ca deja pe forumul unde il scriu , am ajuns la capitolul 12 si astazi o sa mai apara capitole. Dca vrei pot sa iti dau un PM cu forumul.

BoGhDaN\
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 04/03/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Mar 21 2013, 21:32

Hey, Bogdan Very Happy
Nu stiu de ce am impresia ca nu o sa mai treci pe aici, deci nu vad ce rost are sa iti sugerez sa-ti faci un topic de prezentare. Ma bucur sa vad c-ai trecut pe aici oricum.
Cat despre fic, vroiam sa las de mult un comentariu, vazand cat de mult ti la el si cata reclama ii faci, dar oricat de mult ti-as aprecia dedicarea, faptul ca nu am nici o idee despre Shaman King mi se pare un motiv destul de bun sa stau deoparte.
Acum...sa incep cu inceputul. Un punct in minus pentru titlu, cliseic. E ca si cand ai primi un cd de la cineva pe care sa scrie "muzica noua", si care sa contina track`uri de`ale lui N&D, ASIA, si Andre. Haide, putina imaginatie! Nu stiu daca de la o luna de la primul post mai poate fi numit "new".
Cat despre capitol...e tortura, pur si simplu tortura. Povestea pare ok, dar nu se poate intelege nimic. Recunosc, ai evoluat, si poate primul capitol poate nu e cel mai reusit din punct de vedere literar, gramatical, si....din majoritatea punctelor de vedere, dar uneori te incapatanezi sa ignori reguli pe care nu poti sa le negi, sau sfaturi binevoitoare si nu stiu daca asta e cea mai potrivita atitudine din partea ta, ca si scriitor incepator. Si sa nu crezi ca nu am observat ca ti`a fost atrasa atentia mai nou despre exprimarea din fic, si ca nu ai ignorat sfaturile ( felicitarile mele pentru asta) doar ca daca vrei sa`ti formezi un limbaj corect, nu trebuie sa te limitezi la fic. Prea multe de spus, poate o sa explic altadata, asta daca o sa vrei tu, desigur.

Oricum, cum am mai spus, apreciez foarte mult faptul ca iti pretuiesti ficul, ca te mandresti cu munca ta, si ca sti sa faci fata criticilor.

Sper sa postezi cat mai curand!
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 21/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Pamant...cred

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat