Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
SOTM - Ediţia I - Vot
4 participanți
Pagina 1 din 1
Lucrarea favorită:
SOTM - Ediţia I - Vot
Lucrările:
1.
2.
3.
4.
Perioada de votare:
13 august - 26 august
Premiu:
Un pack cu resurse şi tutoriale pentru Photoshop.
1.
2.
3.
4.
Perioada de votare:
13 august - 26 august
Premiu:
Un pack cu resurse şi tutoriale pentru Photoshop.
Sistem de votare:
#Votul prin sondaj valorează 1 punct, cel prin comentariu - 3 puncte. Puteţi vota aceeaşi lucrare prin ambele metode, sau două lucrări - una prin comentariu şi una prin sondaj. Voturile prin comentariu ce nu au mai mult de două rânduri întregi şi nu conţin detalii tehnice ce ţin de Gfx nu vor fi luate în considerare.
#Toţi utilizatorii forum-ului au dreptul să voteze, chiar şi participanţii, fără a vota propria lucrare, evident.
#Cei ce nu participă pot comenta toate lucrările dacă simt nevoia, participanţii fiind obligaţi să se rezume la una singură.
#Nu se comentează părerile altor useri, fiecare are dreptul la liberă exprimare - în limita bunului simţ, bineînţeles.
Baftă!
Re: SOTM - Ediţia I - Vot
A fost foarte greu să mă rezum la numai două lucrări ca vot, pentru că fiecare a avut părțile ei pozitive. Și părțile lor negative, de ce să neg. Prin vot am punctat o lucrare, pentru că am vrut să evidențiez prin comment lucrarea cu numărul 2, care mi-a plăcut enorm prin simplitate și, totuși, profunzime. Mi-a plăcut contopirea personajului cu background-ul, efectul de șters, tot, efectiv. Și mesajul e în perfectă concordanță cu imaginea. Genial.
Am votat cu o lucrare în poll şi am să aleg o altă lucrare pentru a câştiga cele trei puncte.
Lucrarea pe care o aleg este cea cu numarul 4 . Am ales această lucrare pentru că se potriveşte perfect temei alese, atât prin conţinut, dar şi prin textul ales.
Renderul e plasat ok, nu este centrat şi prin poziţia lui nici nu respectă aşezarea aia clasică din dreaptă, lăsând spaţiul din sig gol.
Fundalul dă efectul de adâncime prin texturile şi elementele folosite, iar celelalte elemente precum c4d-urile şi fontul.. au fost alese foarte bine şi poziţionate excelent.
Ciao!
Lucrarea pe care o aleg este cea cu numarul 4 . Am ales această lucrare pentru că se potriveşte perfect temei alese, atât prin conţinut, dar şi prin textul ales.
Renderul e plasat ok, nu este centrat şi prin poziţia lui nici nu respectă aşezarea aia clasică din dreaptă, lăsând spaţiul din sig gol.
Fundalul dă efectul de adâncime prin texturile şi elementele folosite, iar celelalte elemente precum c4d-urile şi fontul.. au fost alese foarte bine şi poziţionate excelent.
Ciao!
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Prin poll am votat o lucrare, aşa că votul meu de 3 puncte se duce la lucrarea 2. Simplu şi la obiect: renderul e poziţionat perfect, textura, simpă cum e ea, e bine aleasă. De altfel, şi fontul se potriveşte cu textura, iar textul e poziţionat bine. Respectă pe deplin tema aleasă, în concluzie, asta e preferata mea .
Bully.
Bully.
Bullet- Membru Incepator
Data de inscriere : 11/02/2012
Varsta : 28
Localizare : În Dâmboviţa, şii?!
A trecut deja termenul limită, deci închid acum concursul.
1. Ozzy - 1 punct (1 vot prin poll şi 0 prin comentariu)
2. Dan - 8 puncte(2 voturi prin poll şi 2 prin comentariu)
3. iAndrei - 6 puncte(6 voturi prin poll şi 0 prin comentariu)
4. iGeorgiana - 6 puncte(3 voturi prin poll şi 1 prin comentariu)
Prin urmare, câştigătorul acestei ediţii este Dan. Aştept tema pentru ediţia următoare şi discută detaliile pe Y!M.
Felicitări tuturor participanţilor şi mulţumim pentru voturi!
Ciao.
1. Ozzy - 1 punct (1 vot prin poll şi 0 prin comentariu)
2. Dan - 8 puncte(2 voturi prin poll şi 2 prin comentariu)
3. iAndrei - 6 puncte(6 voturi prin poll şi 0 prin comentariu)
4. iGeorgiana - 6 puncte(3 voturi prin poll şi 1 prin comentariu)
Prin urmare, câştigătorul acestei ediţii este Dan. Aştept tema pentru ediţia următoare şi discută detaliile pe Y!M.
Felicitări tuturor participanţilor şi mulţumim pentru voturi!
Ciao.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei
» Ippo's Gallery