Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
SOTM - Ediţia I
4 participanți
Pagina 1 din 1
SOTM - Ediţia I
Concursul Signature of the month este deschis tuturor membrilor forumului ANG. Oricine doreşte să participe trebuie să :
1. Dea un reply la acest topic unde să anunţe că s-a înscris şi că voi primi sig-ul.
2. Îmi trimită osemnătura care să fie legată de tema concursului, prin PM.
Tema acestei ediţii : War.
Programul concursului :
Voi primi semnăturile până la 30 iulie. Pe 31 iulie voi deschide topicul şi toti membrii au dreptul la vot.
~ Participanţii, bineînţeles, nu au voie să îşi voteze propria semnătură.
~ Un vot argumentat prin comentariu valorează 3 puncte iar un vot prin poll(sondaj) un singur punct.
~ Nu îmi trimiteţi semnături pe care le-aţi postat deja pe forum (voi verifica).
~ Cred că v-aţi dat deja seama că semnăturile vor fi anonime pentru a nu se vota pe prietenii sau mai ştiu eu ce, deci NU vă semnaţi pe lucrări.
Pentru nelămuriri postaţi în acest topic, nu mai deschideţi altele şi aştept cât mai mulţi participanţi.
1. Dea un reply la acest topic unde să anunţe că s-a înscris şi că voi primi sig-ul.
2. Îmi trimită osemnătura care să fie legată de tema concursului, prin PM.
Tema acestei ediţii : War.
Programul concursului :
Voi primi semnăturile până la 30 iulie. Pe 31 iulie voi deschide topicul şi toti membrii au dreptul la vot.
~ Participanţii, bineînţeles, nu au voie să îşi voteze propria semnătură.
~ Un vot argumentat prin comentariu valorează 3 puncte iar un vot prin poll(sondaj) un singur punct.
~ Nu îmi trimiteţi semnături pe care le-aţi postat deja pe forum (voi verifica).
~ Cred că v-aţi dat deja seama că semnăturile vor fi anonime pentru a nu se vota pe prietenii sau mai ştiu eu ce, deci NU vă semnaţi pe lucrări.
Pentru nelămuriri postaţi în acest topic, nu mai deschideţi altele şi aştept cât mai mulţi participanţi.
Ultima editare efectuata de catre iGeorgiana in Dum Iul 15 2012, 23:12, editata de 1 ori
Re: SOTM - Ediţia I
tema se potriveste cu avatarul tau *chicoteste*
Ma inscriu, primesti lucrarea prin pm in scurt timp
Ma inscriu, primesti lucrarea prin pm in scurt timp
DanPartizan- Membru Incepator
Data de inscriere : 06/07/2012
Varsta : 32
Localizare : Moldova,Chisinau
*bump*
Nimeni altcineva ? Parcă mai erau câţiva Gfx-eri pe forum. Hai-hai~
Mai aveţi timp.
Nimeni altcineva ? Parcă mai erau câţiva Gfx-eri pe forum. Hai-hai~
Mai aveţi timp.
Hai că intru şi eu în concurs, dar sper să nu râdă nimeni de mine atunci când se vor afişa rezultatele şi voi fi ultimul :]]. Nu am mai deschis PS-ul pentru a creea ceva, dar sper să îmi iasă.
Ciao!
Ciao!
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Sa o facem si pasta .
PS : NU era sigul era un o poza cu un Meme )
Ultima editare efectuata de catre 0zZy in Mier Iul 18 2012, 09:45, editata de 1 ori
Ozy, tu cred că ai postat şi sig-ul, doar că nu e bun link-ul. Îmi trimiteţi MIE semnăturile şi eu le postez într-un alt topic, ca la celelalte concursuri.
Pentru cine nu a înţeles, lucrările vor fi anonime! Asta înseamnă că mi le trimiteţi prin PM şi le postez eu. Citiţi şi voi tot, nu e aşa mult, nu scriu chestii de umplutură.
Pentru cine nu a înţeles, lucrările vor fi anonime! Asta înseamnă că mi le trimiteţi prin PM şi le postez eu. Citiţi şi voi tot, nu e aşa mult, nu scriu chestii de umplutură.
Cand se posteaza Semnaturile ? ) Ca este deja 31 ? :P:P Astept cu nerabdare sa vad sigurile )
Cand ajung eu acasa, adica vineri. Pana atunci cine mai are de trimis, sa trimita. Iar cine vrea sa participe, are timp sa faca lucrarea.
Ciao!
Ciao!
*bumb* Aveţi toţi timp să îi trimiteţi lucrările Georgianei până când îi expiră ban-ul.. le lăsaţi prin P.M.
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
V-am lăsat timp berechet, închid topicul de înscrieri urmând să dau drumul concursului imediat.
-Topic Closed-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei
» Ippo's Gallery