Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Salut lume!
+3
crazygirl
DanPartizan
rikisu
7 participanți
Pagina 1 din 1
Salut lume!
Sa va spun ceva despre mine: urmaresc anime si manga in timpul liber, dar si cand sunt ocupat pentru ca nu ma pot abtine. Sunt pasionat si de jocuri, jocuri pe PS3(PlayStation3). Am Photoshop CS5 nelimitat ,Photoscape v3.5 si Photoshop CS4 neilmitat. . Eu nu fumez si nu beau (adica beau ,dar numai in ocazii speciale si nu mult).Am si 2 papagali:Pacco si Pucca. Sunt de rasa nimfa.
De asemenea , mai sunt si un mare lenes , care cu greu isi propune sa faca ceva, dar cand isi propune o face.
Am fost adus pe forum de catre un prieten (SyleBV) pentru ca mi l`a recomandat si mi`a spus ca aici pot evolua in Photoshop , iar asta este exact ceea ce doresc
Daca mai doriti sa stiti ceva despre mine, intrebati.
De asemenea , mai sunt si un mare lenes , care cu greu isi propune sa faca ceva, dar cand isi propune o face.
Am fost adus pe forum de catre un prieten (SyleBV) pentru ca mi l`a recomandat si mi`a spus ca aici pot evolua in Photoshop , iar asta este exact ceea ce doresc
Daca mai doriti sa stiti ceva despre mine, intrebati.
rikisu- Membru Incepator
Data de inscriere : 23/07/2012
Re: Salut lume!
Salut rikimaru, sa ai o sedere placuta si o lenevire ... placuta
sunt si eu lenes, si eu beau doar vin la ocazii speciale, si eu ma fost adus de Syle BV, si eu sunt un gamer, si eu am CS5 si CS4 nelimitat, deci esti clona mea.
Inca odata bine ai venit, primeste de la mine un ren
sunt si eu lenes, si eu beau doar vin la ocazii speciale, si eu ma fost adus de Syle BV, si eu sunt un gamer, si eu am CS5 si CS4 nelimitat, deci esti clona mea.
Inca odata bine ai venit, primeste de la mine un ren
DanPartizan- Membru Incepator
Data de inscriere : 06/07/2012
Varsta : 32
Localizare : Moldova,Chisinau
Hey bine ai venit alaturi de noi poate cea mai calda si buna comunitate dedicata artistilor.
Sper sa te simti cat mai bine alaturi de noi si sa ne incanti cu creatile tale in photoshop.
Sper sa te simti cat mai bine alaturi de noi si sa ne incanti cu creatile tale in photoshop.
crazygirl- Membru Incepator
Data de inscriere : 10/06/2012
Hello, hello și bine ai venit!
Ți-am văzut lucrările azi dimineață, și mă bucur că te-ai alăturat comunității noastre. Sper să ai o ședere plăcută care să te ajute să evoluezi oarecum.
Acum, referitor la descrierea ta, am și eu câteva întrebări, dacă-mi permiți…
○ Ce preferințe ai în materie de manga/anime ? Gen preferat ? Anime preferat ? Personaj preferat?
○ Ce ai jucat și ți-a plăcut în mod semnificativ?
○ Cam de cât timp lucrezi în programe de editare ? (Photoshop mă interesează îm mod special)…
Well cam atât, din nou welcome, și spor la postat.
See you around!
Ți-am văzut lucrările azi dimineață, și mă bucur că te-ai alăturat comunității noastre. Sper să ai o ședere plăcută care să te ajute să evoluezi oarecum.
Acum, referitor la descrierea ta, am și eu câteva întrebări, dacă-mi permiți…
○ Ce preferințe ai în materie de manga/anime ? Gen preferat ? Anime preferat ? Personaj preferat?
○ Cam de cât timp lucrezi în programe de editare ? (Photoshop mă interesează îm mod special)…
Well cam atât, din nou welcome, și spor la postat.
See you around!
Chlo- Membru Incepator
Data de inscriere : 17/04/2012
1 Anime imi place cele de genul Naruto/Bleach/OnePiece, cele horror gen Another, iar la manga citesc la ce ma uit. Adica Manga Naruto, Manga Bleach, Manga Another.
2 Pai am jucat multe jocuri, cele mai multe pe PS3 (PlayStation3), dar cel mai mult mi`a placut si inca imi place Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations.
3 In programe de editare nu stiu daca exacta, o sa aproximez la 3 luni de lucrari si 4 in total de cand il am instalat. Cum ziceam, sunt un mare lenes
Alte intrebari ?
rikisu- Membru Incepator
Data de inscriere : 23/07/2012
Salut bine ai venit alaturi de noi ma bucur nespus ca teai decis sa te alaturi comunitati asteia care te va propulsa mai sus fata de ce esti acum mult mai rapid decat dincolo(sti la ce ma refer).
Sedere cat mai placuta si ai sa vezi(daca nai vazut deja) suntem o comunitate foarte primitoare.
Sedere cat mai placuta si ai sa vezi(daca nai vazut deja) suntem o comunitate foarte primitoare.
Bun verit Riki!Ne bucurăm că ai venit la noi,și n-o să scapi de mine,o să-ți iau eu photoshop cs6 cum am eu > .Nu am întrebări pentur că știu destule despre tine cât să-mi creez o idee.
Sieside- Membru Incepator
Data de inscriere : 28/04/2012
Varsta : 31
Localizare : Ex-Side
Salut, Riki, bine ai venit printre noi Mă bucur să văd că recomandările colegilor noștri prind și la artiști ”din afară” și sper ca șederea să-ți fie cât mai plăcută și de durată Eu sunt scriitor, nu am treabă cu GFX-urile, dar am să mă uit cu interes peste lucrările tale. Spre deosebire de tine, beau și fumez de rup, dar, mnah, fiecare cu alegerile lui în viață Have fun
Bine ai venit!
Eu sunt Dante,unul din desenatorii forumului.
Sper sa ai o sedere placuta,sa te faci comod repede,sa ne incanti cu lucrari,sa postezi si sa te simti bine.
Am si eu ps3, poate faci si tu un post cu jocurile tale .
Cat despre naruto manga,ma bucur ca urmaresti.
Ce sa zic,bafta la postat!
Eu sunt Dante,unul din desenatorii forumului.
Sper sa ai o sedere placuta,sa te faci comod repede,sa ne incanti cu lucrari,sa postezi si sa te simti bine.
Am si eu ps3, poate faci si tu un post cu jocurile tale .
Cat despre naruto manga,ma bucur ca urmaresti.
Ce sa zic,bafta la postat!
Vizitator- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei