Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Poze site
2 participanți
Pagina 1 din 1
Poze site
Am deschis acest topic in acest god'forsaken spit of land ca sa imi pot posta pozele fara sa deranjez pe nimeni.
1. Schizo , nu ma asteptam la asta de la tine!!!! Gluma-i gluma,felicitari pentru achievement.
https://2img.net/r/ihimizer/img225/342/schizo999.jpg
(scuzati lanturile, e un brush facut de mine si era singurul la indemana!)
1. Schizo , nu ma asteptam la asta de la tine!!!! Gluma-i gluma,felicitari pentru achievement.
https://2img.net/r/ihimizer/img225/342/schizo999.jpg
(scuzati lanturile, e un brush facut de mine si era singurul la indemana!)
Vizitator- Vizitator
Re: Poze site
WOW! Schizo stiam ca esti bun da nici chiar in halu asta(vorba lu Dante) gluma e gluma da nici chiar asa.
lasand gluma la o parte
Schizo este un exemplu demn de urmat de toti colegi dp forum nu cred ca e nimeni care sa se fi suparat pe el pt critica sau felu cum modereaaza.
lasand gluma la o parte
Schizo este un exemplu demn de urmat de toti colegi dp forum nu cred ca e nimeni care sa se fi suparat pe el pt critica sau felu cum modereaaza.
Mersi, Dante, apreciez că ai imortalizat momentul, eu habar nu aveam. Acum nu mai pot zice că mă opresc la 666, că mă tot duc în față, așa că rămân pe forum să fac 6666 ) Frumos brush, apropo, m-ai ”legat” de forum Mersi și lui Silviu pentru cuvintele frumoase Apropo, ăsta e mesajul numărul 1000 )
MA BABY IS HOME ,
OH MA PRECIOUS BABY!
AND IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS, LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/551114_406194499437236_299323422_n.jpg
OH MA PRECIOUS BABY!
AND IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS, LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/551114_406194499437236_299323422_n.jpg
Vizitator- Vizitator
Atunci pune-te pe treabă, Dante, ai câteva chestii serioase de desenat, nu? Eu așa-mi amintesc
Schizo a scris:Atunci pune-te pe treabă, Dante, ai câteva chestii serioase de desenat, nu? Eu așa-mi amintesc
Nici nu-ti imaginezi cate lucruri am de desenat.
Dar maine la 5 sunt in autocar, deci nu o sa desenez cine stie ce in seara asta.
Iar de maine ...ajung in 24 de ore in tara...deci o sa innebunesc fara sa desenez dar meh,asta e.
Vizitator- Vizitator
Dar unde mergi? Grecia sau acasă? Lasă că o să ai timp după, vorba aia, e vară, e cald și, când nu ieși din casă sau nu ai muncă, ai ce să faci acum. Ce-aș vrea eu să am atâta timp...
Ma intorc din Grecia.Schizo a scris:Dar unde mergi? Grecia sau acasă? Lasă că o să ai timp după, vorba aia, e vară, e cald și, când nu ieși din casă sau nu ai muncă, ai ce să faci acum. Ce-aș vrea eu să am atâta timp...
Deja m-am apucat de un....desen era sa spun ce desenez pot spune ca e INFERNAL!
Fiecare tableta are felul ei de a ...dansa...trebuie sa stii cum sa o atingi ca sa dea ce-i mai bun.
Deci,e greu,mi-e foarte greu,desi tableta e mai buna decat precedenta,o sa dureze pana ma obisnuiesc,dar meh...mrog D:
Oricum imi place ce-am facut pana acu D: poate in 3 maxim 4 ore o sa postez un desen nou D:.
Vizitator- Vizitator
Păi, spor la treabă și... atinge-o cum știi tu mai bine Vezi că mai ai un desen promis de foarte mult timp și schița arăta bine
The battle rages on!
Sper ca postand intr-un topic din sectia "NIMICURI" sa nu iau warn pentru ca am scris mai putin de doua randuri.
Cat despre poza, Georgiana, poate tu nu,dar eu mereu am considerat depasirea vizualizarilor tale ca un scop ).
Poate suna ciudat, dar ai avut MULTE mereu si am zis ca vreau si eu multe,asa ca o sa muncesc din greu.
Bingo!
Sper ca postand intr-un topic din sectia "NIMICURI" sa nu iau warn pentru ca am scris mai putin de doua randuri.
Cat despre poza, Georgiana, poate tu nu,dar eu mereu am considerat depasirea vizualizarilor tale ca un scop ).
Poate suna ciudat, dar ai avut MULTE mereu si am zis ca vreau si eu multe,asa ca o sa muncesc din greu.
Bingo!
Vizitator- Vizitator
Uh, interesant moment, felicitări pentru clipa surprinsă. Duelul epic va continua, însă, multă vreme, aceasta e doar o clipă de cotitură, Dante Sunteți doi dintre cei mai buni artiști ai forum-ului și e și normal să vă doriți să vă depășiți unul pe celălalt. Dacă asta e motivația voastră, foarte bine, țineți-o tot așa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei
» Ippo's Gallery
Sam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe