Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Poze mobil  EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Poze mobil  EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Poze mobil  EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Poze mobil  EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Poze mobil  EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Poze mobil  EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Poze mobil  EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Poze mobil  EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Poze mobil  EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Poze mobil  EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

Poze mobil

5 participanți

In jos

Poze mobil  Empty Re: Poze mobil

Mesaj Scris de Schizo Lun Mai 07 2012, 21:28

Salut. În primul rând, recomandabil e să începi cu un topic de prezentare și apoi să te înfigi în celelalte topic-uri. Te așteptăm și pe acolo, da? Very Happy
Apoi, același telefon îl am și eu și să știi că, surprinzător, chiar face poze bune, sincer, nu mă așteptam când îl luasem.
În sfârșit, ca să fiu on-topic, nu pot sta să comentez fiecare poză în parte. Majoritatea sunt bune. În afara uneia, cea cu cele două flori, a căror vedere e blocată de o plantă sau ceva, care se mai vede și în blur. Nu dă bine deloc. Apoi, foarte mult mi-a plăcut cea cu zidul de piatră și frunza găsită. Acolo îmi miroase un pic și a edit.
Una peste alta, sunt chiar bune pozele, mai ales fiind făcute cu mobilul. Spor în toate și să mai vedem Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 34
Localizare : București

http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Harlequin Mar Mai 08 2012, 20:03

Deci, acum să te iau la bani mărunţi:
În prima poză, îmi place cum a ieşit peisajul, ca şi când ar fi format doar din umbre, deşi razele de soare din jos scot în evidenţă câteva culori (dar asta nu a ţinut de tine Very Happy)
În a doua şi a treia (sunt identice) ai scos foarte bine norii. Dar peticul acela de lumină este cel ce scoate în evidenţă toată poza
În cea de-a patra o să zic din start: Nu îmi place. Dacă ai vrut să prinzi soarele la asfinţit, nu ţi-ai ales un loc bun. Pe lăngă faptul ca apar mai multe culor decât cea de la soare, pamântul aste "murdar", sunt multe gunoaie, sau cel puţin aşa par. Eşti ecoambasator, trebuia să cureţi locu înainte.
În a 5-a, focalizarea nu a fost făcută pe floare ci pe iarba din spate ceea ce strică întrutotul poza
În a 6-a, pot spune că focalizarea a ieşit puţin mai bine, la fel şi culorile care îţi dau impresia că este desenat. Aici da, chiar te pot felicita pentru ce ai făcut.
În a şaptea, ador cum ai prins atât copacul cât şi cerul. Prima impresie am avut-o că imaginea ar fi fost lipită peste un fundal albastru. Chiar ai ştiut ce faci aici.
Acelaş lucru se aplică şi pentru cea de-a 8-a, unde se observă o stăpânire din ce în ce mai bună a elementului macro.
Ultima, ţi-a ieşit chiar foarte bine pentru o poză de asfinţit. De data aceasta ţi-ai ales foarte bine şi locul cât şi unghiul.
Cam atât. Per total, ai făcut o treabă foarte bună. Felicitări şi bine venit printre noi Very Happy
Harlequin
Harlequin
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Pe munte!

Sus In jos

Mesaj Scris de Royal__blood Lun Mai 14 2012, 18:57

Sunt interesante si ai si creativitate. Desigur, cu o camera de la aparat poti face mult mai mult.
De exemplu, te-ar fi ajutat un macro la poza cu albina, dar chiar si asa imi pare simpatica si ii da o nota de originaliate. Si aceasta mi-a placut, dar editul e un pic tipator. aici peisajul este minunat. Un contrast mai accentual nu ar fi stricat.
succes!
xoxo
Royal__blood
Royal__blood
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 25/04/2012
Varsta : 31
Localizare : jud. Giurgiu

http://www.florentinabuica.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de iGeorgiana Dum Aug 12 2012, 18:05

Pe viitor te voi ruga să te rezumi la maxim 5 fotografii pe un post şi să le dai şi câte un titlu sugestiv, pentru a nu ne pierde printre ele. Apoi, camera telefonului mobil te poate ajuta doar în cazul surprinderii unor amintiri frumoase, nu şi pentru fotografia ca artă. Adevărat, sunt şi telefoane mobile performante, cu o cameră foto de excepţie, dar bănuiesc că aici nu e cazul, din cauza calităţii ce lasă de dorit. Potenţial observ că ai fiindcă peisajele sunt surprinse plăcut, la fel şi pozele cu cerul şi apusul. Favorita mea cred că rămâne prima, e superbă, se formează contrastul clarobscur. De asemenea, nu mai posta toate încercările făcute şi alege doar câte un cadru, maxim două - pe cele mai reuşite.

Spor la fotografiat!
iGeorgiana
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 06/04/2012

http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos