Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Ce Nu ar zice personajele din Naruto Niciodata
4 participanți
Pagina 1 din 1
Ce Nu ar zice personajele din Naruto Niciodata
Nu`i nici pe departe original, am vazut jocul pe alte forumuri si mi s`a parut foarte interesant si amuzant si m`am gandit a`l jucam si aici. Probabil ca stiti despre ce e vorba, trebuie sa spuneti ceva ce personajele din Naruto nu ar spune niciodata, si, desigur, sa mentionati si personajul. Nu sunt o fana infocata Naruto, asa ca va rog sa nu ma omorati daca nu sunt cine stie ce amuzanta, dar animeuri`le mele preferate nu sunt chiar atat de populare si m`am gandit ca as putea totusi sa aflu prin acest joc cate ceva mai mult din anime.
O sa incep eu, nu prea am idei, momentan, dar...
Jiraya: "Doamne, sper sa ma primeasca la urmatoarea manastire, si sa nu fie iar calugari din aia gay. M`am saturat de atatia perversi si viata in pustiu e prea grea pentru mine"
Sasuke: "Uuuu! Panselute, panselute, Panseluuutzeeee! *culegand* O panseluta micuta si adorabila, doua panselute gingase, micute, finute si adorabile. Aw...va iubesc, panselute!"
Hinata: "Va sparg pe toti, sa moara mama! va sparg, n`auziti?! Morcovul pe masa, Bugs, sau te castrez pe loc! Si dati`mi nenorocitul ala de piercing inapoi pana nu va disec pe toti!"
Yeah, scuze, pana de idei. Astept sa vad ideile voastre
O sa incep eu, nu prea am idei, momentan, dar...
Jiraya: "Doamne, sper sa ma primeasca la urmatoarea manastire, si sa nu fie iar calugari din aia gay. M`am saturat de atatia perversi si viata in pustiu e prea grea pentru mine"
Sasuke: "Uuuu! Panselute, panselute, Panseluuutzeeee! *culegand* O panseluta micuta si adorabila, doua panselute gingase, micute, finute si adorabile. Aw...va iubesc, panselute!"
Hinata: "Va sparg pe toti, sa moara mama! va sparg, n`auziti?! Morcovul pe masa, Bugs, sau te castrez pe loc! Si dati`mi nenorocitul ala de piercing inapoi pana nu va disec pe toti!"
Yeah, scuze, pana de idei. Astept sa vad ideile voastre
Dark Fantasy- Membru Incepator
Data de inscriere : 21/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Pamant...cred
Re: Ce Nu ar zice personajele din Naruto Niciodata
Saber cred ca Naruto a spus odata ceva de genu daca imi aduc aminte bine, cand era demoralizat raum dar dupa si-a revenit la normal.
Tsunade: Sunt o baba urata.
Shikamaru: Vreau sa fac treaba.
Choji: Sunt la cura de slabit.
Tsunade: Sunt o baba urata.
Shikamaru: Vreau sa fac treaba.
Choji: Sunt la cura de slabit.
Ph3niX- Membru Incepator
Data de inscriere : 27/04/2012
Localizare : Botoşani
Naruto: Nu vreau sa mai fiu Hokage, cei ce au titlul de Hokage sunt cei mai prosti ninja
Minato: Naruto, mai bine lasam pe Noua Cozi sa te omoare
Ino: Sakura, poti sa il iei tu pe Sasuke , eu trec la Naruto
Gaara: Naruto, hai sa facem o petrecere secreta in pijamale.
Sasuke: Wow Sakura, ce bine esti imbracata , ai vrea sa dansam?
Minato: Naruto, mai bine lasam pe Noua Cozi sa te omoare
Ino: Sakura, poti sa il iei tu pe Sasuke , eu trec la Naruto
Gaara: Naruto, hai sa facem o petrecere secreta in pijamale.
Sasuke: Wow Sakura, ce bine esti imbracata , ai vrea sa dansam?
rikisu- Membru Incepator
Data de inscriere : 23/07/2012
Bee: Yo man, Naruto, mai lasa-ma cu antrenamentele tale, fratioare! Ce atata antrenament? cheama-l si pe kyuubi si hai la o bere! E vara, e distractie, man!
*
Naruto: Vai, deci nu se poate! Cum sa anuleze concertul lui Eminem...asa ceva nu se poate! E rapperul meu preferat. Deci nu pot crede! Sasuke, hai sa tragem o betie crunta de necaz!
*
Sasuke (speaking at his phone): Sakura, iubire, te aud intrerup, cred ca n-am frecventa! Ce-ai zis sa cumpar? Absorbante? De care? Si cum sa cer?
Sakura ( after Sasuke gets home): Ce pana mea, mi-ai adus ma aici? OB-uri? Ti-am zis absorbante!! Acum cara-te, sau ma jur ca iti tund freza aia de fund de gaina, din doua miscari! Du-te si cumpara ce ti-am zis!
*
Gaara ( la un interviu): Pasiunile mele...hm...Imi place sa claxonez gagicile. Stiu ca le place ( laughs). Adevarul e ca, am avut o copilarie tare frumoasa. Taicamio imi dadea bani cand si cat aveam chef si n-am dus lipsa de nimic. Am fost cam rasfatat, ce-i drept...
The reporter: Si ce-i cu acel machiaj de la ochi? Esti fan al rock-ului?
Gaara: Ah, nu, nici pomeneala! E pentru fane. Lor le place.
*
*
Naruto: Vai, deci nu se poate! Cum sa anuleze concertul lui Eminem...asa ceva nu se poate! E rapperul meu preferat. Deci nu pot crede! Sasuke, hai sa tragem o betie crunta de necaz!
*
Sasuke (speaking at his phone): Sakura, iubire, te aud intrerup, cred ca n-am frecventa! Ce-ai zis sa cumpar? Absorbante? De care? Si cum sa cer?
Sakura ( after Sasuke gets home): Ce pana mea, mi-ai adus ma aici? OB-uri? Ti-am zis absorbante!! Acum cara-te, sau ma jur ca iti tund freza aia de fund de gaina, din doua miscari! Du-te si cumpara ce ti-am zis!
*
Gaara ( la un interviu): Pasiunile mele...hm...Imi place sa claxonez gagicile. Stiu ca le place ( laughs). Adevarul e ca, am avut o copilarie tare frumoasa. Taicamio imi dadea bani cand si cat aveam chef si n-am dus lipsa de nimic. Am fost cam rasfatat, ce-i drept...
The reporter: Si ce-i cu acel machiaj de la ochi? Esti fan al rock-ului?
Gaara: Ah, nu, nici pomeneala! E pentru fane. Lor le place.
*
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei
» Ippo's Gallery