Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Anything but...art.  - Pagina 3 EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

Anything but...art.

+9
Chlo
Darky
SaberSlashS
Deathwing
Harlequin
Bomboni
iGeorgiana
Schizo
Dark Fantasy
13 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Anything but...art.  - Pagina 3 Empty Re: Anything but...art.

Mesaj Scris de diana1iunie Mier Iul 25 2012, 07:27

Am investigat cu atentie toate desenele tale si am observat ca la tine problemele sunt la forma fetei la marimea buzelor si a ochilor.In rest...No coment!

diana1iunie
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 09/07/2012
Varsta : 25

Sus In jos

Mesaj Scris de Chlo Joi Iul 26 2012, 12:47

Cât de mult îmi place ideea ta pentru DOTM, cât de mult nici măcar nu ai idee. Asta probabil, că puțin din viziunea ta am avut-o și eu când am început desenul, numai că la mine era ceva gen Children see magic because they look for it. Îmi place în mod special disproporționarea generală a lucrării, și inocența viziunii. Ca să nu mai spun de coloristică – roata aceea de pe fundal, nu-mi amintesc care e numele tehnic al chestiei acum, arată de asemenea ca o bomboană uriașă (yummie).

Cum zicea tovarășul Schizo, deși îmi place că pentru ființele din lucrare ai folosit doar hașura aceea simplă de creion, și sunt asemea unei umbre, au totuși ceva creepy, și totuși extrem de enjoyable. (deși cred că postura entuziasmată a fetiței e creepy, ca și cum ar încerca să modeleze lumea după propriile fantezii). Caracatița e, de asemenea fenomenală…
Cred că totuși ce mi-a plăcut a fost modul de colorare, puțin nesigur, și totuși în perfectă concordanță cu lucrarea per total. Keep them coming.

Baftă la desenat, și multe multe idei!
Chlo
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 17/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Aug 02 2012, 17:16

@ Schizo: De aceea am pus si scrisul din coltul de jos. Ai dreptate, proportiile sunt aiurea, coloring`ul...ciudat, dar fie ca le`am gresit intentionat sau nu, sunt perfecte in felul lor. Dar siluetele nu mi se par chiar atat de sinistre. Sunt doar...monocrome (daca pot sa denumesc asa acel mod de colorare) si...e povestea lunga. Totusi nu mi se par sinistre.

@diana1iunie: Habar nu ai cat de privilegiata ma simt de prezenta ta aici. o sa incerc sa imi imbunatatesc tehnica, dar....nu promit nimic, nu ma prea pricep la asta. dar te mai astept pe aici, si pe forum in general. (Bun venit, iti spun pe aceasta ocazie si scuza`mi te rog, intarzierea si absenta de la topicul potrivit, adica cel de prezentare)

@ Chlo: Well...desi stiu ca pe desenul acela nici macar locul cinci din trei nu meritam, eu sunt totusi mandra de ce am reusit, deoarece acesta a fost primul dintr`un sir de desene color care m`a scos oarecum din acea monotonie. Iti multumesc, iti multumesc enorm pentru aprecierile tale. Cred ca incetul cu incetul o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu pot sa desenez asa cum vreau, ci doar asa cum pot.

Cum ziceam, fiindca acesta a fost primul dintr`un sir de desene color, pe care nu le`am postat deoarece am asteptat ca mai intai sa se termine concursul, acum ca nu mai am de asteptat o sa le postez, pe rand, pe fiecare. Unele dintre ele sunt portrete, facute inainte de a lua acea pauza, toate sunt facute pentru scoala, fiind ultima tema predata la desen a mea. Stiu ca ar fi trebui sa imi iau ramas`bun de la aceasta materie atat de indragita de mine intr`un mod mai maret dar...doar asta pot:

Who deserves...
Playing with the sun
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 21/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Pamant...cred

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Joi Aug 02 2012, 22:14

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Încă mai ai ceva greșeli la monotomia figurii. Dar să știi că mie mi-au plăcut desenele, all in all. Sunt departe de perfecte, o știi și tu, dar nu-s rele. Problema ta e încrederea în propriile forțe, ceea ce e o mare greșeală. Trebuie să crezi și să știi că poți ca să poți. Nu te mai complace, forțează, noi suntem aici, te vom ajuta, te vom îndruma, fiecare cum știe și poate. Deci desenează, dacă îți place... Smile
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 34
Localizare : București

http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Aggie. Sam Aug 11 2012, 22:58

*cough* Următorul *cough* mesaj este doar *cough* o părere personală, în calitate de *cough*consumator de artă şi *cough* nu *cough* de critic *COUGH*:

Ok, îmi place atmosfera care o transmit ultimele două desene, like old times, îmi amintește puțin și de romanul Lorelei, nu știu de ce. Smile) Sunt interesante, deși ai greșeli la anatomie de exemplu, la primul, linia aceea care ai pus-o în dreapta nasului, probabil ca să evidențiezi cât de subțire/ce formă are, nu e pusă corect fiindcă atunci nasul pare mult prea subțire și nenatural (gen M.J. cu update, fie-i țărâna ușoară), buzele sunt strâmbe, chiar dacă ai vrut probabil să evidențiezi un mic zâmbet, dar i-ai înclinat cam mult gura. Apoi ar fi urechea care n-o înțeleg, e prea mică/subțire și nope, nu cred că aveam cum să fie acoperită de păr. Cam asta ar fi ceea ce pare inestetic, plus hașura la păr, e ca un chaos junior. Dar are o pălărie tare simpatică.
A doua se aseamănă cu prima, mă întreb de ce tot acoperi ochiul stâng și observ că și aici ai aceeasi problema cu nasul si gura ca la primul, deci nu ma repet. :3 Îmi place mai mult cum ai făcut părul, deși nu arată prea frumușel hașura la pălărie, plus funda, te-ai grăbit. Oricum, îmi place cum faci umbrele la față și te aștept cu noi desene, baftă. <3

Andrei: Here, take a glass of water...

Aggie: E alergie, se oprește când nu mai trebuie să zic aia. Ask Ang, I mean, I bet she told you already. *evil smile*

Ultima editare efectuata de catre Aggie. in Mier Sept 05 2012, 22:39, editata de 1 ori
Aggie.
Aggie.
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 15/04/2012
Varsta : 26

http://agg-a.deviantart.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Sam Aug 25 2012, 22:06

Back.

@ Schizo: Nu`mi iese si pace. O sa mai desenez, dar trebuie sa mai astept sa ma impinga cineva de la spate, pentru ca de una singura mi`am cam pierdut interesul. Iti multumesc mult, mult, si iti raman datoare pentru sprijinul tau. Mersi mult.

@Aggie: Uhm...thanx Smile) well...nici n`am vazut cat de mica i`am facut urechea pana acum Neutral La par nu`i vina mea, il desenam pe genunchi in ora de religie in timp ce jucam carti, I did my best :o3 Si chiar daca nu, tot stiu ca mai am de lucrat la asta. Un pic mai mult.
La fete e...nu stiu cum sa explic, imi plac foarte mult aceste trasaturi (la desene/poze) si deoarece fac mai toate desenele doar pentru placerea mea personala, le dau tuturor aceleasi caracterstici. Prea multa monotonie, stiu, dar asa`mi plac.
Si da, m`am cam grabit la acestea...cum am mai spus, sunt facute la scoala.
Multumesc ca ai trecut pe aici, ca ai avut rabdare sa comentezi si o sa incerc pe cat posibil sa aduc desene noi mai bune (dar nu promit nimic). Thanx >Very Happy<

Palarie pentru copii
Desen pe caietul de fizica
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam Aug 25 2012, 22:18

Deci desenul de pe caietul de fizica m-a lasat masca.
Nu am sa-l comentez pe celalalt,este ok,dar nu ma atrage ^^ , child's play.
Deci desenul de pe caietul de fizica este facut doar in pix,am ramas masca cand l-am vazut si masca sunt si acum.
Ochii par a fi putin disproportionati,o fi din cauza faptului ca ai facut poza dintr-un unghi putin stramb probabil,dar nu e nimic rau! Tocmai,oamenii fac desenele perfect simetrice...pe cand omul este a-simetric (cei frumosi sunt simetrici,sau asa se spune,am vazut oameni simetrici,nu vrei sa vezi asa ceva).
Nasul pare a fi putin prea jos,dar repet,o fi din cauza ca desenul e pozat dintr-un unghi rau.
Buzele mi se par prea mari,dar nici o buza nu este destul de mare pentru Dante.
Sunt carnoase si frumoase,senzuale si dragute Very Happy.
Nu prea vad greseli,sunt uimit in special de faptul ca este facut in pix...frumos realizat.
Mai astept sa vad astfel de opere <3.

LATER EDIT:

Acum am vazut,buzele sunt putin intre-deschise,se vad cei doi dintisori din fata?
De aceea imi pareau putin cam mari Very Happy.
E si mai dragut desenul acum.

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Lun Aug 27 2012, 13:10

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Mi-a plăcut ce am văzut aici, cum zicea și Dante, subliniez și eu că pentru un desen făcut în pix (deci fără posibilitatea de a șterge, după ce ai greșit) este foarte bun. Simpatică figura, buzele mari, ca de obicei, și ochii clari. Aș ieși la un suc cu gagica asta Very Happy Desenul cu pălărioara chiar mi-a smuls un zâmbet, e foarte simpatic. I-aș da pruncului meu să poarte așa ceva. Desene drăguțe, imperfecte, se poate din cauza liniilor trase un pic haotic, dar frumoase, mie mi-au plăcut. Anyway, spor în continuare Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Aggie. Mier Sept 05 2012, 22:51

Palaria aceea ar fi fost o idee simpatica, dar ai stricat-o la hasura mai ales, pentru ca e foarte grabita, trecerile de umbre si lumini sunt slabe, macar hasura este intr-o singura directie si acest lucru e bun. Mi-ar placea sa acorzi mai mult timp desenelor tale, mai ales la hasura, fiindca altfel nu vei evolua prea mult, in general, anatomia si toate alea tin de stilul artistului, dar hasura tot corecta trebuie sa fie pentru a avea un aspect frumos si nu haotic, cum pare aici. Te-as sfatui sa frecventezi deviantARTul pentru diferite tutoriale in legatura cu umbre si lumini, site-ul ala e genial, gasesti de toate. Deasemenea ai putea sa tragi un ochi la tutoriale legate de anatomia fetei la portret, fiindca exista si cateva greseli si acolo. Dar sigur vei evolua cu ceva determinare. <3
La acel portret nu imi place cum ai facut poza fiindca ofera ii un aspect ciudat, dar imi place ca ai o idee buna legata de proportii, oricum, stii deja ca umbrele si luminile nu sunt un punct forte, dar sper sa te poti imbunatatii. *smile*
Aggie.
Aggie.
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 15/04/2012
Varsta : 26

http://agg-a.deviantart.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Vin Sept 14 2012, 00:20

Back.

@Dante: Thanx...vezi ce poate scoate de la tine un prof nebun? Stai sa vezi ce am pe caietul de istorie...
Legat de pix...sunt obisnuita cu desenele in pix, am experienta inca din generala. Si a ajuns sa fie unul din putinele instrumente de desen color pe care le folosesc cu placere. Cat despre disproportionari...bine, or fi oamenii mai putin perfecti, dar nici asa deformati cum ii desenez eu nu cred ca prea exista. Oricum, multumesc mult. Sa vezi dupa ce incepe scoala noi capodopere in pix...

@Super: Da, stiu cat de aiurea e sa nu poti sa stergi dupa ce ai terminat trei sferturi din desen si apoi mazgalit tot...Cat despre primul...bun, deci daca o sa comanzi si tu una atunci fac patru. Si, am mai spus, mana mea e exagerat de nesigura la linii. Exagerat. `N I still can`t help myself. Thanx >Very Happy<

@Aggie: Da, stiu ca am probleme grave si la hasura. Aici oricum nu prea mi`am dat interesul, v`am spus povestea...dar in general, mai ales atunci cand ma uit peste desenele vechi, ma ingrozesc. Imi cautam un blender prin primavara, sperand ca o sa ma mai ajute cat de cat la portrete, dar acum nu mai sunt atat de sigura. O sa incerc, totusi, de acum incolo sa fiu mai atenta si da, o sa caut si pe Deviant. Multumesc mult pentru prezenta si sfaturi, o sa incerc maine sa fac ceva, sper sa`mi iasa. Mersi din nou >Very Happy<

Acum:
Desen pe caietul de istorie - Foarte asemanator cu celalalt, de fapt am incercat sa il refac color pe primul.
Not strong enough - Proiect vechi, nereusit
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Vin Sept 14 2012, 11:11

Astea sunt foarte reușite, mie mi-au plăcut ambele. Mai mult cel în creion, e adevărat, foarte reușit mi se pare bretonul. Ochii, ca de obicei, punctul tău forte, iar m-au hipnotizat. La cel în pix pare un pic prea rotunjoară fața, mai ales la obraji, dar, altfel, două portrete foarte bune. Felicitări pentru efort, așteptam un astfel de post de mult Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de iGeorgiana Vin Sept 14 2012, 11:49

Îmi plac. PE bune - eşti genială pentru reuşita desenului pe caietul de istorie şi doar în pix. Ai un stil propriu (bănuiesc că e original) de a desena ochii şi îţi ies foarte bine. Al doilea desen arată puţin disproporţionat, poate fiindcă e fotografiat dintr-o parte. Mi-ar fi plăcut să centrezi subiectul şi să-i desenezi părul şi în partea stângă, ar fi arătat mai interesant.
Oricum, chiar dacă nu se observă schimbări majore de stil, progresezi cu fiecare post nou. Felicitări! ^^

Spor la desenat!
iGeorgiana
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 06/04/2012

http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Harlequin Mier Sept 19 2012, 11:14

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic: (iar il copiez pe Schizo Smile)...nu te superi pe mine, nu?:o3 )

O să comentez la ultimele două:
WOW!
Mai trebuie să spun ceva?
Tipa din primul desen ţi-a ieşit super tare, aduce a stil 3D, iar privirea ei, pare că te ocoleşte intenţionat, ca şi când i-ar fi teamă de ceva.
Cât despre al doilea: teach me please ! Ochii ăia sunt GENIALI. Încă puţin şi ai fi putut jura că sunt reali. Trebuie să mă înveţi şi pe mine. Very Happy
De unde ziceai că esţi?
Nu contează, fac cinste cu un suc şi mă înveţi Very Happy ( jocolor )
Harlequin
Harlequin
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Pe munte!

Sus In jos

Mesaj Scris de Deathwing Mar Sept 25 2012, 20:39

Cel de pe caietul de istorie,intr-adevar ,e reusit.Aparent ochii sunt punctul tau forte.
La portrete avantajeaza tipurile de hasura in cercuri,dar cu pixul nu cred ca e cazul si hasura in x.Daca ai facut asa si nu hasura liniara,ar fi arat mai bine.
La al doilea,din nou,ochii geniali,parul ti-a iesit decent.
Dar mai sunt niste linii sub ochi,pe care le observi mai greu de la departare.Ma rog,cearcanele adica Smile).Si ar trebui sa le faci si pe ele acolo,macar putin mai accentuate.
Hasura fetei este iarasi intr-o singura directie 8-| ..Iar liniile de la nas trebuie evidentiate mai mult prin contrast lumina/umbra..nu sa faci liniile curbe/rigide asa ca acolo.
WEll that's all.
Bafta in continuare.
Deathwing
Deathwing
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 14/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Vin Oct 26 2012, 18:17

Back again.

@ Schizo: Mersi mult, nu ma asteptam sa imi iasa. cel putin cel de pe caiet cu siguranta nu. De la al doilea aveam asteptari mai mari. Thanx, o sa incerc sa am cat mai multe posturi de acest gen pe viitor.

@Georgiana: Cred ca ai dreptate. Acum ca rasfoiesc desenele mai vechi, imi dau seama ca macar putin am evoluat, desi stilul nu mi`l pot schimba...si sincer, nici nu cred ca vreau. La al doilea desen ramasesem in pana de idei cu parul ala :"> Mersi mult ca ai trecut pe aici >Very Happy<

@Harlequin: GRIIIIIIIM!!! Wazzup, dudă? Maramures, vii la un vin fiert? :-> Ma bucur ca`ti plac, dar mai am ceva pana sa reusesc sa desenez un ochi destul de realist. Pana atunci, ma bucur ca`mi iese si asa. Te mai astept pe aici, si sa`mi zici cand iesim, sa`mi fac niste timp Wink

@Deathwing: That`s all?....o sa am de lucru. Pacat doar ca intotdeauna uit de toate astea atunci cand desenez. Si chiar daca`mi amintesc, unele lucruri (hasura) nu`mi ies nicicum. Pur si simplu nu`mi iese. Thanx >Very Happy<
Multumesc mult tuturor, nu ma asteptam sa am atatea comentarii. Thanx.

Acum, din seria "Back to School":
Matematica
Desen pe caietul de Fizica V 2.0 - uneori iubesc materia asta, iar caietul ala mi`e al doilea bloc de desen.

Hope u`ll like them Wink

Edit: Dante!!! De ce`mi zici asta (ca gatul arata oke) dupa ce m`am chinuit sa corectez cu un pix diferit?....damn, si am mazgalit acolo...

Ultima editare efectuata de catre Dark Fantasy in Vin Oct 26 2012, 19:07, editata de 1 ori
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Oct 26 2012, 18:52

Imi place extrem de mult desenul de pe caietul de fizica, e foarte ok facut.
La scala mare nu se mai vede (cum se vedea pe mess) gatul asa lat si stramb pozitionat.
Imi plac ochii,foarte frumos conturati si buzele.
La scala mica se vedea cum cea de jos atarna,dar acum sunt perfecte!
Tine-o tot asa :*

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de SnowEffect Mier Ian 09 2013, 20:34

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic.

Ceeee?! Proiect nereusit?! Eu cred ca iti bati joc de mine. Sunt "afon" in arta desenului, dar tot imi pot da seama ca aceea nu este "NEREUSITA". Este un desen exceptional! Imi place extrem de mult. Acei ochi sunt pur si simplu fantastici si nici parul nu este rau. Umbrele exceptionale, n-am ce comenta. Adica n-am nici un argument negativ de adus acestui "proiect nereusit".
In concluzie, desenezi foarte bine, ai o groaza de talent, nu-l irosi.
P.S.: Nu mai fi asa modesta(esti fata... cred).

Snow.
SnowEffect
SnowEffect
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 09/01/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Sam Ian 12 2013, 20:57

Oke, Ang seems alive again, winter seems alive again, so...I think I should come "back to life" too. So...

@ Dante: Da, si sincer, in realitate arata si mai bine decat la scala mare...de aia am facut urat cand am corectat Smile)

@Snow! Here`s snowing too since yesterday :X, dar revenind: Nu, in mintea mea arata mai bine, in mintea mea tipa avea alta privire, contrastul era mai mare si eu o desenatoare mai buna. In realitate e un proiect urias nereusit. In mare e oke, dar ...in fine. Mersi mult, sper sa nu te dezamagesc pe viitor.
Nu sunt, sunt realista (da, fata) Smile)

Asa, acum desenele...

Portret v. 4.0 -stiu ca`i cam neglijat, dar era prima incercare.
Falling up
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de hahaha Vin Ian 25 2013, 20:27

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic.

Foarte frumoase desenele. Ai un fel de stil care ma farmeca, toate mi se par interesante. Imi place mult palarioara aceia ^_^ . Iar ochii....ochii sunt foarte faini. Poate mai ai unele greseli dar eu nu ma pot concentra pe detalii ci doar pe ce imi transmite imaginea in ansamblu.
Imi pare rau ca nu prea te-am putut critica sau sfatuii, dar eu nu prea pot gasi defecte la altii ci doar la mine.
hahaha
hahaha
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 03/07/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Dum Ian 27 2013, 16:44

@Haha: Doar defectele tale? Inseamna ca n`ai vazut prea multe desene la viata ta, nu stiu ce ai putea sa gesesti Smile) Dar le am si eu pe ale mele, si sunt totusi destul de maricele, si nu prea reusesc sa le reduc. Multumesc mult pentru prezenta, comentarii, si sustinere >Very Happy<

Now...Ghost Traces
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Dum Feb 10 2013, 19:08

Desenul este foarte ok, imi place starea de mister pe care o da. Cine e fata? Unde se duce? Care e faza cu sangele de pe perete? Intrebari la care nu vreau raspuns , imi place trucul mai mult cand nu stiu cum se face.
Ce as vrea sa-ti spun e ca mana dreapta e oribil de lunga, tinand cont ca fata isi pune greutatea pe piciorul stang inseamna ca umerii sunt : stangul sus si dreptul jos .Si nu numai din cauza faptului ca tocmai a calcat pe stangu si pleaca cu dreptu...dar si faptul ca noi vedem dintr-un anumit punct de vedere Smile ...deci exact pe dos cum i-ai facut + mana e prea lunga.
In rest n-am ce sa zic,e superba poza.

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Dum Feb 10 2013, 19:28

Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
Ookey sti mai bine decat mine ca nu ma pricep la desen, dar totusi pot spune cate ceva.In primul rand geniala idee, geniala creatie.Nu poti sa nu observi cat de meticulos este desenul.Se vede talentul pur aici.Nu este vorba de munca ci de talent.Desi cum a zis Dante mana dreapta este mai lunga asa, mie imi place parca nu stiu sigur de ce, dar pare mai bine asa.Detaliile foarte bine puse la punct.Like it!!
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Feb 21 2013, 22:38

Mana aia trebuia s`o fac de fapt mai scurta, dar intotdeauna imi dau seama prea tarziu. SPer sa am mai multa grija data viitoare. Mersi mult, baieti, ca ati trecut pe aici, si ca mai aveti rabdare sa mai comentati >Very Happy<

French class .Bun...inafara de capul intr`o parte, proportiile aiurea, parul care nu seamana a par si a "desenelor" de pe fata cred ca mi`a iesit destul de bine :-? Nu cred ca mai are rost sa mentionez ca e facut in ora de franceza
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Vin Feb 22 2013, 23:40

Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic;
Ookey imi place foarte mult si imi aminteste de filmele cu tema anilor 80-90 prin eleganta care o exprima.Totusi un lucru care mi se pare ciudat nu neaparat gresit este pozitia gurii, parca trebuia oleaca mai la dreapta...
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Mar 21 2013, 20:57

Ah, se stramba si ea, toate modelele trebuie sa fie perfecte? Smile) Mersi mult ca ai trecut pe aici, Alex >Very Happy<

Uhm...chestii noi...nu sunt cine stie ce , si scoala incepe sa`mi ocupe din timp, deci cam asta e tot ce am mai mazgalit:

Saya, primul meu desen cu o imagine in fata (cel putin la schita)
Shell
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum