Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Anything but...art.  - Pagina 2 EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

Anything but...art.

+9
Chlo
Darky
SaberSlashS
Deathwing
Harlequin
Bomboni
iGeorgiana
Schizo
Dark Fantasy
13 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Anything but...art.  - Pagina 2 Empty Re: Anything but...art.

Mesaj Scris de Darky Mar Mai 15 2012, 21:16

Wow , nu stiu ce e cu postul ala cum ca desenul nu este punctul tau forte dar fie daca desenul nu este un punct forte si arata asa genial , imi inchipui ce faci cu punctele forte Neutral
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Lun Mai 21 2012, 16:27

@Schizo: Thanx, o sa increc sa mai rotunjesc, dar...urmatoarea, acum vreau sa pastrez si desenele care mi`au iesit mai aiurea in varianta originala sa pot sa`mi observ mai tarziu evolutia...daca voi avea parte de asa ceva :-"

@Deathwing: Well...ceea ce stiu eu e ca ar trebui neaparat sa accetuez umbrele astfel incat sa se vada un oarecare volum, dar pana acum am continuat sa`mi zic ca poate ar trebui s`o las mai clara. Azi o sa incerc un desen nou. Sper sa reusesc ceva. Si nu mi`am intins nervii cu desenul, mi`am intins nervii cu tutorialul Smile)

@Darky: yeah, asta`i faza, n`am puncte forte deocamdata descoperite, dar daca acesta chiar e unul dintre ele...atunci pot sa`mi iua adio de la orice realizare Smile) Mersi mult ca ai trecut pe`aici, si sa nu uit. Daca tot vorbeam de desene, nu trebuia sa trimiti ceva, cuiva? :-"

Urmatoarele desene sunt mai diferite, desi sunt, oarecum, acelasi lucru: un portret
Primul este facut de anul trecut, in timpul orelor
https://2img.net/r/ihimizer/img607/2774/photo1944.jpg
Al doile e cel mai recent (saptamana trecuta), dar nu sunt deloc mandra de el. Si scuze pentru chestiile negre din poza, ma grabeam si nu am observat ca aveam radiera pe desen
https://2img.net/r/ihimizer/img20/7889/dsc00877ly.jpg
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 21/04/2012
Localizare : Pamant...cred

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Lun Mai 21 2012, 16:33

Aceeași treabă cu detaliile. Îmi place cum desenezi, dar ai tot timpul anumite zone unde... se vede stângăcia sau lipsa exercițiului, nuș ce să zic. Recomandarea mea e să nu te lași demoralizată ci să desenezi mai mult, mai des, cu mai multă atenție și mai multă dorință, tot timpul ținând cont de ultimele sfaturi primite și urmărind tutoriale. Cu aceste ultime aspecte nu te pot ajuta (fiind total novice în desenat), dar la partea cu menținerea moralului și dorinței, cred că am ceva experiență. Nu uita, exercițiul e mama progresului. Baftă Smile
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 34
Localizare : București

http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Chlo Lun Iun 04 2012, 10:55

Eh, mai ajung si eu pe aici din când in când si e primul topic pe la care trec, pentru ca mi-am propus asta de ceva vreme. Nu o sa comentez fiecare desen per se, pentru că sunt o grămada, și sunt o puturoasă prin excelență, dar o să mă « iau » de ultimele câteva. La o simplă aruncare cu privirea îmi place ce vad, se vede că te străduieşti, și ca ai potenţial…si nu doar asta, dar se vede că vrei să te perfecţionezi. Ai, totuși, mici probleme la partea de anatomie, dar astea se reglează în timp, prin exercițiu si perfecționare. Par example, în ceea ce privește ultimele câteva lucrări, e prea mare distanța obraz-gura-bărbie, și, arată doar puțin ieșit din comun. Dar, ceea ce îmi place foarte mult la desenele tale, și captează atenția, sunt ochii - au o expresivitate aparte, și nu multora le iasă chestia asta, și tocmai prin expresivitatea asta e foarte greu sa mă concentrez pe altceva sau să observ alte greșeluțe, în cazul în care acestea există.

Îmi plac la nebunie radierele- arată foarte ”fashion”…tipul de radiere overpriced pe care le gasești la magazinele din străinătate, if you know what I mean.

Acesta mă omoară.

Deși, cum spuneai tu, ochii sunt puțin cam prea mari, au un farmec aparte, și dau lucrării o frumusețe aparte, so, chiar dacă nu e perfect din punct de vedere proporționării, crede-mă, nu aș schimba nimic la el. Sunt totuși curioasă cum ar arăta colorat…
Anyway, ai mână bună pentru desen, și, aparent si răbdare, ceea ce multora dintre noi ne lipsește. O sa trec pe aici on ”a daily basis” acum că am început prin a comenta, so, aștept sa văd ce mai aduci interesant. Spor la treabă…and keep up the great work.
Chlo
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 17/04/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Iun 07 2012, 20:48

@Super: am facut ceva exercitiu saptamana asta cred...cel putin mai mult decat de obicei. Dar tot mi`au ramas locuri in care am dat`o`n bara, si de data asta rau, rau, rau de tot. Nu stiu ce`am avut, dar le`am cam facut varza pe primele doua.

@Chlo: Multumesc mult, chiar apreciez foarte mult prezenta ta aici si sfaturile tale. Cat despre anatomie...am incercat de cateva ori sa fac si schite ca sa ma ajute la proportii, dar nu`mi prea ies. Si depre ochi mari si distanta mare dintre cele trei...just can`t help myself, imi place tipul asta de anatomie. Si mi`ai dat idei cu radierele alea...Smile) Multumesc mult, din nou, pentru comentariu si prezenta ta aici. inseamna enorm.

Cea mai veche, mi`a iesit ...aproximativ total aiurea: https://2img.net/r/ihimizer/img407/3851/dsc00960rx.jpg
Apoi am incercat sa refac, adica sa`mi corectez greselile intr`un desen nou, dar mi`a iesit aiurea nasul si pozitionarea. Here it is: https://2img.net/r/ihimizer/img201/6865/dsc00962uy.jpg
...Si apoi m`am plictisit la ora de franceza si ma gandeam sa mazgalesc ceva, facand o gluma la adresa profei. Eram mai relaxata si atunci m`am prins care era faza cu hasura buzelor. (btw, it`s for you;)) : https://2img.net/r/ihimizer/img844/3637/dsc00994fu.jpg
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de SaberSlashS Joi Iun 07 2012, 21:05

le iau pe rand:
1.nu vad ce e asa mare catastrofa..Adica,umbra e buna,paru e dragut si singura problema e ca are buzele ff mari
Probabil ca ai vrut sa postezi altul xD
2.Gura e total aiurea in coltul din dreapta,si dintii arata cam ciudat...Daca doreai sa faci un vampir,puteai sa ii pui niste ochi mai anti-bullet(daca intelegi ce vr sa zic)
3.Nu sunt chiar atat de usor-observabile greselile de aici...Ochiul din stanga are o forma ciudata si intre nari e o umbra zici ca e data cu linia,da in rest e bine
btw,DE CE SUNT EU ULTIMUL?!!
SaberSlashS
SaberSlashS
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 27/04/2012
Varsta : 26
Localizare : On the chair,with my friend 9gag

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Joi Iun 07 2012, 21:15

Scuze, Sab, ordinea era aleatorie. Cu totii m`ati ajutat foarte mult, si daca te`am scris mai in margine nu inseamna tu esti mai prejos decat ceilalti. Va sunt recunoscatoare tuturor, chiar si celor care sunt mai la inceput sau la capatul listei, sau pe care nici macar nu i`am trecut pe lista din cauza ca eram chiar la marginea foii si vroiam sa ma pun sa ma culc.
Yup, exact buzele sunt problema..si inca o chestie pe care am eliminat`o, din cauza ca am incercat un pix nou care...e totusi un pix. Nu se sterge.
Da...dar eu vroiam ca ochii sa fie normali si sa iasa in evidenta dintii...nu mi`a iesit. Si eu ti`am zis ca am pozitionat aiurea! Smile)
Yeah, n`ai idee cat de ciudati sunt ochii aia, doar ca nu se prea vede in poza aia, si trebuie sa te uiti mai atent Smile

Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Joi Iun 07 2012, 23:27

Hey, în primul rând, mulțumesc pentru includerea pe shortlist-ul tău. Pentru cineva care nu știe să desenze nici un cerc înseamnă mare lucru Very Happy Acum, revenind la desene... problema ta nu sunt buzele, sau nasul, sau ochii... pur și simplu proporționarea, all in all. Dacă poți corecta asta, nu mai ai probleme. Îmi place foarte mult stilul tău la portrete, ești super-expresivă, dar, din păcate, tot timpul pui un ochi mai sus, sau buzele prea groase, în fine, ai prins ideea... Nu știu, poate ar fi de ajutor să faci ușor o schiță super-primară cu creionul înainte și să te străduiești să te încadrezi în ea, orice ar fi. Poate ajută. Mult spor și să mai vedem femei frumoase, așa cum le faci tu!
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Chlo Vin Iun 08 2012, 10:05

Yummies, more drawings…Și pentru că am ajuns, cumva, la zi cu lucrările tale, sper că nu o să te deranjeze dacă voi trece pe aici cam de fiecare dată când postezi ceva nou! (începând de acum…)
o Prima lucrare:
Dureros de sincer îți spun că tipa seamănă fenomenal de mult cu Jennifer Lawrence, tipa care a interpretat rolul personajului principal din Hunger Games, nu sunt sigură că o știi… Damn! Oricum, aici văd o diferență semnificativă în proporții, comparativ cu lucrările precedente- adică ochii mai mici, buzele mai pline. Umbrele sunt demențiale, pentru că reliefează exact ce trebuie reliefat, iar textura părului, e dementială, serios. Ce-am mai observat diferit, e că ochii sunt mai puțin expresivi, adică au o anumită duritate spre deosebire de ceea ce am văzut în celelalte lucrări ale tale. So, concluzionând finally aici, deși raportul de proporționallitate e puțin dat peste cap, mie tot îmi place, pentru că are un farmec aparte și nu pare greșit, pare doar original…e ca și cum ai avea o grafică aparte.

o A doua lucrare:
Ia uite ce nas obraznic are tipa! Mai că sunt geloasă. Aici proporțiile sunt aproape foarte bune, deși bărbia, pare puțin cam prea rotunjită, și dă impresia de ireal…ochii, din nou super expresivi- dă senzația de viu. În ceea ce privește urechea, e puțin ciudată, ca formă. Și, de asemenea, în ceea ce privește cei doi dinți din față…dă asa senzația ciudată că tipa ar avea ceva fake vampire teeth pentru Halloween. Dar nasul, well mie nasul nu mi se pare aiurea deloc, din contră, chiar îmi place…

o A treia lucrare:
Nu-mi dau seama dacă stă cu sprânceana ridicată, sau cu ea în jos (adică cu cealaltă). Per total, fără să mă uit că ochii au o formă ciudățică, sau că, ceva proporționarea e și ea ”altfel” decât naturală, îmi place, dar îmi place la modul serios. Tipa dă impresia de dramă, și din nou, expresivitatea totală pare să ascundă un fel de poveste în spatele măștii de suprafață. Diferența dintre proporții stânga-dreapta, e o idee prea mare, și parcă, tipa e compusă din doua persoane diferite. Bine, dar asta doar dacă te uiți foarte atent…

Anyway, mă bucur că te ajută cu ceva prezența mea pe aici, probabil, acu că am ajuns la ”zi” și o să mă plimb frecvent pe aici, s-ar putea să te plictisești la un moment dat.
Spor la desenat, și aștept noile lucrări, sau vechile, sau orice ești dispusă să ne arăți…Tiihii.

Chlo
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Mar Iun 12 2012, 20:31

Super, promit ca data viitoare o sa fac o schita. Adica...primul desen pe care o sa`l fac, acum o sa postez cateva mai vechi. Si nu trebuie neaparat sa te pricepi la desen, un ochi critic si atent poate face multe, si faptul ca ai fost aici sa`mi spui unde o dadeam in bara si sa`mi dai sfaturi m`a ajutat foarte mult. Thanx >Very Happy<

Chlo, multumesc mult pentru prezenta ta aici, si chiar m`as bucura enorm sa treci pe aici.
Aaapropo de Hunger Games...trebuia sa`l vad :-? (Yeah, nu`i momentul, huh? :">) O stiu doar din trailer. La dinti (a doua lucrare) am cam dat`o`n bara, vreau sa mai exersez cand o sa am timp. Cat despre sprancene (a treialucrare)...incearca ambele Wink) Nu stiu cum o face (profa mea de franceza) dar arata ciudat si in realitate.

Si...asa cum ziceam, desene vechi, majoritatea de anul trecut.
https://2img.net/r/ihimizer/img19/4480/photo1567y.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img607/6356/photo1566.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img685/8910/photo1564m.jpg

`Later Very Happy
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de SaberSlashS Mar Iun 12 2012, 22:19

Pai,ce pot sa zic:
-la prima,umbrele sunt date impecabil
-al doilea tia iesit foarte bine,da mi se pare ciudat putin unde e soarele si unde e norul(nu ca eu as face mai bine Smile)
-la al treilea nu se vede ca e vechi.Adica,pare ca si cum ai fi urmat deja tutorialu lu DWing si ai avut mai mici scapari la nas,ceea ce el tia precizat deja anterior...Vorbesc serios
SaberSlashS
SaberSlashS
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Harlequin Mier Iun 20 2012, 12:50

Momentan, comentez la ultimele 3, dar o să revin şi asupra celorlalte:
La prima...nu ştiu de ce, dar îmi dă impresia de 2D. Şi cel mai mult accentuează asta şapca.
La a doua, ideea pare super şi dacă ai mai fi insistat puţin pe detalii sunt sigur că ne-ar fi lăsat pe toţi cu gura căscată. Pentru un desen cu un asemenea mesaj, este desenat puţin prea simplist. Oricum, felicitari, chiar şi aşa arată foarte bine.
La ultima..nu ştiu, tipa îmi pare puţin disproporţionată.Dar niciodată nu am fost bun la portrete deci... Smile)
Harlequin
Harlequin
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Pe munte!

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Mier Iun 20 2012, 18:02

Aw...Grimm`s back? Tre` sa dai de baut.
Multumesc ca ai trecut pe`aici, presupun ca ai timp sa te uiti si peste celelalte. Si ca sa`mi explic greselile: prima am facut`o mai mult pentru ca un coleg imi zicea ca fac sanii tipelor prea mici, nu m`am chinuit prea mult la el, al doilea e...in ora de mate, la inceput de clasa a noua, si l`am facut pe caietul de bio (de aceea am decupat pagina si am capsat`o pe o coala A4). E unul din desenele pe care vreau sa le refac. Al treilea...eu v`am zis ca nu`i foarte corect...

@Sab: Mersi, Kid >Very Happy< Vad c`ai inceput sa`ti revii. Dar totusi puteai sa`mi zici si partile rele, stau bine cu inima deocamdata (si nu, nu ma multumesti pe mine usor, stiu.) La a doua... :-? nu, nu`i chiar imposibil, chestii de genul se intampla tot timpul. Stiu ca n`am desenat eu destul de bine incat sa se observe prea usor pozitia lor exacta, dar...se poate. Si la al treilea nu doar tutorialul cu nasul, ci si cel cu parul mi`a cam lipsit :-".

Si`acum...nu neaparat primul, pentru ca din unele motive nu pot sa va arat chiar primul desen facut cu schita...dar e`al doilea. Mie, sincer...nu`mi prea place.
https://2img.net/r/ihimizer/img19/6601/dsc01017ub.jpg

Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de SaberSlashS Sam Iun 23 2012, 17:28

mie nu mi se pare nici asta atat de rau...Singura corectura care i-as face-o este sa o fac putin mai simetrica la forma,ca in rest a iesit tot bine
cine e? ca mie imi seamana a Lara Croft =)
SaberSlashS
SaberSlashS
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Chlo Joi Iun 28 2012, 13:14

Faza cu profa de franceză->absolutamente e p i c a!

Așa, și acum, cum promisesem, revin din urmă, cu desenele tale. M-am uitat peste cele mai vechi, și văd că, din punct de vedere anatomic aveai ceva probleme cu proporțiile.

La prima, par example, picioarele sunt puțin ciudate, mai exact cel care stă ridicat – are o poziție stranie, și fața e o idee prea mică pentru corp. (dar are niște sâni de stârnește gelozie.) Ai un talent aparte în a-ți pune umbrele pe lucrări, aparent chiar și atunci aveai. Hașura, nu poate concura cu cea pe care o ai acum…așa că nici măcar nu comentez. La a doua, hm, din nou, coloratul pare grăbit, și mâna la linii nesigură. Grafica din nou, nu e ceva ce se vrea perfect, și de aceea estompează marea parte a greșelilor de ordin tehnic tocmai pentu că dă senzația de originalitate. Mesajul…e no comment. Iar a treia…grafica ta de portrete obișnuită, cu o alură aparte, unde chiar și dispropoționările arată artistic. Bieninteles, nasul are o problemuță în a fi ăncadrat cum trebuie, și în proporții dând senzația de personaj dintr-o carte, a cărui portret a fost făcut într-o manieră răutăcios-comică. Dar, dacă pun mâna și acopăr partea stângă a feței, tipa e de o frumusețe copleșitoare. (awkward! Seamănă cu tipa din Jane by design…)

Și acum ultima lucrare a seriei ”Lucrări pe la care nu am dat!” -> primul gând care m-a fulgerat a fost ”asta e față de tenismenă!”. Curbura buzelor îi dă aspectul unei persoane rele și ambițioase, la fel și privirea hotărâtă. Tutuși, forma feței e puțin prea lunguiața pentru trăsăturile expuse, și îi dă un aspect diform, și deranjează puțin vizual. Dar expresivitatea e demențială, mai ales din punct de vedere al privirii, și din nou aceeași viață la nivelul ochilor…
Ceea ce îmi transmit mie lucrările tale, deși cred că am mai spus, e că ai promova un fel de cult al normalității, pentru că lucrările tale înfățișează și imperfecțiune – nu știu dacă voit sau nu. Încerci să aduci, parcă, totul la un echilibru, și nu vrei să dai o formă definită care să ducă spre ”prea frumos”/aproape perfect.
Meh, știi că întotdeauna aștept să văd cu ce mai vii nou, so…spor la desenat, și aștept noi lucrări. (căd că am tot mai puțin de comentat la ele…hopefully, nimic din ce am zis nu a fost revoltător!)
Chlo
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Sam Iun 30 2012, 00:07

Oooke:

@Sab: nu stiu cine e, nu prea pot sa lucrez dupa modele (de fapt nici nu am prea incercat), dar...probabil, nu stiu :-??

@Chlo: intr`adevar, am o mana exagerat de nesigura la linii, si daca ai vedea o schita de`a mea probabil te`ai cruci. Dar stau perfect in plop cu tehnica si as vrea sa ma apuc acum mai mult de anatomie.
Si asta era micul meu mare anunt: nu o sa ma mai ocup la fel de mult de portrete, pentru ca am realizat ca de fapt ele nu difera cu nimic, fac doar acelasi desen de zeci de ori de cateva saptamani incoace fara prea multe progrese. Deci...desi stiu ca nici partea de anatomie nu o sa aiba parte de o imbunatatire prea dramatica, macar o sa fac ceva diferit. So...here`s the latest one :

"Puppy eyes"

Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Sam Iun 30 2012, 10:20

Not as much ”puppy” as ”superior”, I'd say. Oricum, admirabilă hotărârea ta și să știi că o susțin. Și eu plănuiesc să-mi dezvolt orizonturile literare vara asta, intrând într-o temă nouă. Ai zis foarte bine, numai prin schimbare poate exista progres și eu aștept să-ți văd noile lucrări. Poate comentariile mele o să fie mai puțin justificabile, necunoscând tehnicile, dar cel puțin sper să te motivez, știind că ai un follower de încredere Smile
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Vin Iul 06 2012, 00:24

Nu sunt un expert in desen , dar din ce imi dau eu seama pana acum iese bine , daca continui sa lucrezi la el adaugandui efecte, imagini ...sunt sigur ca ar putea deveni una din cele mai frumoase lucrari ale tale Razz ... Deci... ce pot sa iti mai zic este decat : Succes:*
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mier Iul 11 2012, 20:32

Măi, mie îmi place. La fel ca Darky, nu am cunoștințe vaste de desen, dar îmi dau cu părerea ca și consumator. Ca anatomie e OK, dar pare încă simpluț. Am impresia că ți-e frică să intri în detalii. Părerea mea e că trebuie să încerci, să asculți de la cei care chiar știu (gen Dante, Wing, Georgiana) și să exersezi pe ideea aia. Oricum, mie tot îmi place ce faci Razz
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Mar Iul 17 2012, 22:30

Oke, va multumesc mult, baieti, pentru prezenta voastra aici, si chiar nu conteaza daca nu sunteti mari pictori, cum am mai spus, simpla voasrta parere ca privitori conteaza enorm. In plus, incep sa cred din ce in ce mai mult ca sunt cam hopeless la chestia asta, si desi n`o sa ma las pe deplin, o sa desenez mai rar. Chiar nu mai gasesc nici o motivatie, nu evolez nicicum.

Revenind, am adus desene noi:
Semn de carte
prima incercare, scuzati`mi scrisul, dar se poate si mai rau.
Portret V 0.3. Bine, v`am batut prea mult la cap cu desenul asta, si am zis ca nu ma mai ocup de portrete, dar...era ataaaat de tentant. oricum mari schimbari nu sunt, vroiam sa sterg mai mult dar deja nu mai puteam.
Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mar Iul 17 2012, 22:37

Portretul primul. Nasul e un pic strâmb, dar abia am observat asta, fermecat de ochi. Ochiul e fantastic, mă vrăjește, pur și simplu. Oricum, acum îmi place, serios Smile Cât despre semnul de carte, pare un pic ”rough”, dar cred că dacă erai mai răbdătoare și foloseai o peniță mai subțire, ieșea mai bine.
De lăsat, nu trebuie să te lași, ci să te motivezi să faci mai mult. Singură. Când vezi că se poate, auto-depășește, pune-ți asta în minte, forțează-te. O motivație sigur va exista. Dacă eu am luat licența, crede-mă, oricine poate orice Smile)
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de iGeorgiana Mar Iul 17 2012, 22:39

Primul nu poate fi considerat tocmai desen. Înafară de acel ochi, nu văd nimic + că nici caligrafia nu e excelentă ca să ofere un efect vizual deosebit, fără supărare. Cu portretul îmi place ce ai făcut, dacă nu mă înşel, l-am mai văzut doar că l-ai retuşat, aşa-i ? Bun, îmi place haşura şi per ansamblu arată binişor, tinde spre realism, doar că mai ai de lucrat la proporţii. Ochiul trebuia făcut ceva mai mare sau nasul mai mic şi e şi puţin strâmb ( în sensul că e prea lung şi probabil de asta mi se pare şi ochiul a fi mic). Îmi place că ai început să detaliezi, ochiul ţi-a ieşti superb şi ţi-am mai spus, îmi place cum desenezi sprâncenele, mie nu îmi ies ăşa. Smile)

Spor la desenat şi multă imaginaţie!
iGeorgiana
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 06/04/2012

http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Vin Iul 20 2012, 22:12

Imi place ochiul...cred ca este printre primele 3 desene facute de tine...de asemenea,imi place lady in white !
Imi place ce faci, ma bucur ca desenezi,fiecare desenator ma face fericit,pentru ca nu sunt singuru si...chiar ma bucur daca pot ajuta vreodata...
Daca ai nevoie de ceva ajutor Very Happy sunt aici Very Happy mai ales pentru tine (DARKY DACA ZICI CEVA MA SINUCID).

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Dark Fantasy Mar Iul 24 2012, 22:35

@Schizo: Well...sa stii ca nu de putine ori m`am gandit sa decupez ochiul ala si sa fac un colaj, pentru ca nu mai pot sa sterg nasul, gura, si nici parul si sa le editez pentru ca raman pete. dar vreau sa fac altul. ...poate la toamna. Si...o sa gasesc si eu motivatia aia pe undeva. Dar acum pur si simplu n`o am. Thanx again >Very Happy<

@Georgiana: La semnul ala...scrisul trebuia sa fie starul, dar sunt hopeless la capitolul asta, si pe langa ca m`am chinuit sa scriu cat mai frumos am mai si stricat tot din cauza marker-ului folosit. La portret proportiile stiu ca sunt gresite, dar nu mai pot sa fac modificari atat de drastice acum. La semn o sa mai incerc, vreau sa fac altul, si sper sa iasa ceva. Multumesc mult pentru prezenta si sfaturi, o sa incerc sa tin cont de ele Smile

@ Dante: Primele trei postate, dar ca si perioada de "creare" este mai tanar. Nu chiar recent, fiind totusi vorba de cateva luni (aprox. 10) bune, dar totusi nu printre primele. Si thanx ptr "Lady in White", stiu ca nu`i cine stie ce...dar totusi...multumesc mult si pentru sustinere, si stai chill, de acum o sa fiu in carca ta cu fiecare desen. Nu sti in ce te`ai bagat. Si damn, nu, nu esti singurul...mai ai vreo 7 miliarde de colegi, fiecare cu mai mult sau mai putin talent/activitate/exercitiu.

Pentru DOTM. Tema: Fantasy in real Life
Throgh the eyes of a Child

Dark Fantasy
Dark Fantasy
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mar Iul 24 2012, 23:15

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
E interesant ce am văzut, un pic sinistru, pentru faptul că indivizii sunt negri, în timp ce toate celelalte sunt colorate. Oricum, mi se pare că aici nu prea ai respectat proporțiile cam la nimic, dar tema presupune asta, ceea ce presupun că dpdv al perspectivei e OK. Anyway, nice work și mă bucur că nu te lași Smile
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum