Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Buna :)
+7
Nopy
iGeorgiana
Bullet
FairChild666
iAndrei
SyleBV
Bomboni
11 participanți
Pagina 1 din 1
Buna :)
Salut! Numele este Monica Vladut (sora lui Schizo), dar mi se spune Bomboni sau Bombo, am 16 ani, sunt o mare fana a cititului (desi de la o vreme am devenit cam lenesa:d) si iubesc SF. Locuiesc in Bucuresti si studiez la CNMV.
Am auzit de forum de la fratemiu, care in fiecare zi ma batea la cap sa intru pe el . Deobicei cand unul gaseste ceva interesant, il anunta si pe celalt .
Sper sa va placa ce scriu eu si doresc pareri cat mai sincere.
Altceva, nu stiu ce sa spun )
Am auzit de forum de la fratemiu, care in fiecare zi ma batea la cap sa intru pe el . Deobicei cand unul gaseste ceva interesant, il anunta si pe celalt .
Sper sa va placa ce scriu eu si doresc pareri cat mai sincere.
Altceva, nu stiu ce sa spun )
Bomboni- Membru Incepator
Data de inscriere : 21/04/2012
Re: Buna :)
Bine ai venit alaturi de noi.
Sper sa nu fii asa dura ca fratitu dar la fel de amuzanta si sa tii la glume precum el:))
Nu prea am intrebari care sa ti le adresez deci i las pe colegi.
Toate cele bune si sper sa ne delectezi cu povestile tale.
Sper sa nu fii asa dura ca fratitu dar la fel de amuzanta si sa tii la glume precum el:))
Nu prea am intrebari care sa ti le adresez deci i las pe colegi.
Toate cele bune si sper sa ne delectezi cu povestile tale.
Hello! Multumesc mult pentru primire><.
Stai calm, sunt cam opusul lui, cu doar cateva puncte comune.
Mercy again si voi posta zilele atsea (azi/maine) un nou fic scris de min(inceput )
Stai calm, sunt cam opusul lui, cu doar cateva puncte comune.
Mercy again si voi posta zilele atsea (azi/maine) un nou fic scris de min(inceput )
Buna, Bomboni!
Ma bucur ca Schizo ti-a recomandat site-ul, avem nevoie de lume talentata..si cum talentul merge in familie, sunt sigur ca o sa imi placa ceea ce faci
Pai, sper sa te distrezi alaturi de noi, lumea este prietenoasa si vei fi primita cum trebuie.
P.S. La ce profil esti?
Ciao!
Ma bucur ca Schizo ti-a recomandat site-ul, avem nevoie de lume talentata..si cum talentul merge in familie, sunt sigur ca o sa imi placa ceea ce faci
Pai, sper sa te distrezi alaturi de noi, lumea este prietenoasa si vei fi primita cum trebuie.
P.S. La ce profil esti?
Ciao!
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Mercy iAndrei ><.
Adevarul este ca, desi cu greu am scos de la el(Schizo), a recunoscut ca am o imaginatie imensa doar ca nu scriu nimic care sa cuprinda toate ideile mele )
Btw, sunt la mate-info
Adevarul este ca, desi cu greu am scos de la el(Schizo), a recunoscut ca am o imaginatie imensa doar ca nu scriu nimic care sa cuprinda toate ideile mele )
Btw, sunt la mate-info
Bună, bună eu sunt alex, dar poți să-mi zici fair , Mă bucur că încă un om talentat a venit pe forum și dacă ești cum e schizo e sigură treaba . Îți urez multe proiecte și un călduros ,,Bun venit'' până atunci ne mai auzim.
Ciao
//Fair.
Ciao
//Fair.
FairChild666- Membru Incepator
Data de inscriere : 18/04/2012
Varsta : 29
Localizare : Peste Tot (serios)
Buna, Monica! Nici nu trebuie sa mai spui altceva. Te asaltam noi cu intrebari :-))...glumesc. Pai, bine ai venit si n-ai sa regreti ca te-a batut fratele tau la cap! Sigur te vei distra si vei gasi lucrari interesante la fel cum vei gasi critici foarte buni care citesc cu placere o lucrare bine redactata si cu o poveste interesanta.
In legatura cu lenea...cu totii devenim lenesi de la un timp.
Iti urez spor la citit/scris, distractie placuta si iti asteptam lucrarile tale.
Bully.
In legatura cu lenea...cu totii devenim lenesi de la un timp.
Iti urez spor la citit/scris, distractie placuta si iti asteptam lucrarile tale.
Bully.
Bullet- Membru Incepator
Data de inscriere : 11/02/2012
Varsta : 28
Localizare : În Dâmboviţa, şii?!
Hey! Multumesc mult pentru intampinare ), Fair si Bullet! ><
Pare chiar foarte bun forumul doar la prima vedere deci aprofundand va fi de 10 ori mai interesant:D
Pare chiar foarte bun forumul doar la prima vedere deci aprofundand va fi de 10 ori mai interesant:D
Bine ai venit!
Eu sunt Dante,incantat!
Daca esti sora lui Schizo,o sa ne intelegem de minune .
Sper sa te simti bine printre noi,sa iti postezi creatiile (de orice fel: proza,desen,creatii muzicale,gfx,etc) si sa ne vizitezi des ^^.
~Dante
Eu sunt Dante,incantat!
Daca esti sora lui Schizo,o sa ne intelegem de minune .
Sper sa te simti bine printre noi,sa iti postezi creatiile (de orice fel: proza,desen,creatii muzicale,gfx,etc) si sa ne vizitezi des ^^.
~Dante
Vizitator- Vizitator
Bună Monica ! Eu sunt Georgianaa dar mulţi îmi spun Ang, so call me as you wish.Bun venit pe forum, sper să te faci repede cunoscută aici şi să te simti bine. Dacă moşteneşti talentul fratelui tău atunci vei fi şi tu o senzaţie pe forum, fiindcă el e destul de apreciat pentru fic-urile sale. Deeci, abia aştept să ne surprinzi cu lucrările tale.
Welcome again, happy posting without spam and have fun~
xoxo, Ang.
Welcome again, happy posting without spam and have fun~
xoxo, Ang.
Buna Bombo.
Sper sa te simti bine printre noi , sa iti faci multi prieteni si abia astept sa iti citesc creatia pe care ai anuntat-o.Eu ma numesc Marius dar pe net sunt cunoscut ca si Nopy / Stropinel.
Sper sa te simti bine printre noi , sa iti faci multi prieteni si abia astept sa iti citesc creatia pe care ai anuntat-o.Eu ma numesc Marius dar pe net sunt cunoscut ca si Nopy / Stropinel.
Nopy- Membru Incepator
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumesc again !
Voi incerca in seara asta sa termin "episodul pilot" Este un fic fresh ). Daca nu, maine sigur va fi ready:D
Voi incerca in seara asta sa termin "episodul pilot" Este un fic fresh ). Daca nu, maine sigur va fi ready:D
Are sens să-ți urez și eu ”Bun venit”? Sunt în camera cealaltă ) Vezi cu fic-ul ăla cum îl scrii, știi că atunci când e vorba de ce scrii tu sunt grammar nazzi întru totul. De la tine nu accept greșeli. Altfel, distracție plăcută, și, după cum vezi, te-au primit copiii cu brațele deschise
P.S.: Treci și pe la desene, o să ai ce învăța
P.S.: Treci și pe la desene, o să ai ce învăța
Hi , Ice iti ureaza bun venit
Spor la scris , chiar daca nu esti de nivelul lui Schizo mereu e loc pentru mai bine :*
Si SfantulAdmin mi-a ascultat rugaciunile si a adus inca un scriitor de Fantasy pe Forum ))
Spor la scris , chiar daca nu esti de nivelul lui Schizo mereu e loc pentru mai bine :*
Si SfantulAdmin mi-a ascultat rugaciunile si a adus inca un scriitor de Fantasy pe Forum ))
1ce- Membru Incepator
Data de inscriere : 10/04/2012
Varsta : 25
Localizare : Craiova
)
@Schizo! Chiar ca nu prea are sens. Tocmai ai fost in camera mea. Dar stai calm. Ma voi uita cu mare atentie la desene.
@Ice! Hey! Mercy mult><. Cam asa este. Sunt mare, mare, mare fana SF si nu m-am putut abtine :">
@Schizo! Chiar ca nu prea are sens. Tocmai ai fost in camera mea. Dar stai calm. Ma voi uita cu mare atentie la desene.
@Ice! Hey! Mercy mult><. Cam asa este. Sunt mare, mare, mare fana SF si nu m-am putut abtine :">
Ok..în mod normal nu aş mai fi urat bun venit aşa târziu, dar acum fac o excepţie )
Totuşi, ca de obicei, o să încep cu un offtopic:
Schizo..ruşine să îţi fie bai! Nu mai vorbesc cu tine De ce nu mi-ai zis că ai o soră? Sau ţi-a zis Bio ceva? /
Oricum..revenind la topic: Mă bucur să te avem printre noi şi sper să te distrezi pe aici. Dacă ai nevoie de ajutor cu ceva, nu ezita să ne ceri
Nu uita să verifici secţiunea dedicată literaturii (asta dacă nu ai făcut-o deja) şi..doar de curiozitate: Ce carte ţi-a plăcut cel mai mult? (tot spuneai că eşti o fană a cititului )
Off: Schizo...nu vrei să faci o faptă buna şi să fii şi cu mine la fel de critic?
Totuşi, ca de obicei, o să încep cu un offtopic:
Schizo..ruşine să îţi fie bai! Nu mai vorbesc cu tine De ce nu mi-ai zis că ai o soră? Sau ţi-a zis Bio ceva? /
Oricum..revenind la topic: Mă bucur să te avem printre noi şi sper să te distrezi pe aici. Dacă ai nevoie de ajutor cu ceva, nu ezita să ne ceri
Nu uita să verifici secţiunea dedicată literaturii (asta dacă nu ai făcut-o deja) şi..doar de curiozitate: Ce carte ţi-a plăcut cel mai mult? (tot spuneai că eşti o fană a cititului )
Off: Schizo...nu vrei să faci o faptă buna şi să fii şi cu mine la fel de critic?
Harlequin- Moderator
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Pe munte!
Mercy mult:)). Nu este nimic(ma refer la intarziat:P)
Recunosc ca nu mi-am aruncat ochii peste tot forumul, dar voi intra la literatura, la cererea ta
Carte favorita? Sincer am multe. Din lit. romaneasca am Maytreyi, Ion si Ciresarii. Nu prea ma omor cu cititul cartilor romanesti dar daca cineva imi recomnade o carte, imi notez. Vorbesc serios:))
Ca si volume straine, Sunt mare fana Harry Potter:">. Mi-a mai placut Fiica Tacerii ( Kim Edwards parca o chema pe autoare), Luna Plina de K. Armstrong, Obiecte ascutite de Gilliam Flynn, Circul Ororilor de Darren Shan, Damnare de Lauren Kate, De veghe in lanul de secara de J.D. Salinger si altceva nu imi vine in cap acum ) Sorry.
Edit: Il poti intreba pe Schizo daca nu ma crezi. Citesc foarte mult )
Recunosc ca nu mi-am aruncat ochii peste tot forumul, dar voi intra la literatura, la cererea ta
Carte favorita? Sincer am multe. Din lit. romaneasca am Maytreyi, Ion si Ciresarii. Nu prea ma omor cu cititul cartilor romanesti dar daca cineva imi recomnade o carte, imi notez. Vorbesc serios:))
Ca si volume straine, Sunt mare fana Harry Potter:">. Mi-a mai placut Fiica Tacerii ( Kim Edwards parca o chema pe autoare), Luna Plina de K. Armstrong, Obiecte ascutite de Gilliam Flynn, Circul Ororilor de Darren Shan, Damnare de Lauren Kate, De veghe in lanul de secara de J.D. Salinger si altceva nu imi vine in cap acum ) Sorry.
Edit: Il poti intreba pe Schizo daca nu ma crezi. Citesc foarte mult )
Chiar mult prea mult pentru gustul meu. Eu scriu, tu citești )
Revenind la off-topic, Harley, niciodată nu m-ai întrebat dacă am o soră, prin urmare, cum era să-ți spun? Also, dacă vrei, îmi iau angajamentul să te disec și pe tine de acum la fic-uri. Cu sor-mea îmi permit, că, mnah, stăm în aceeași casă și, vorba aia, ne știm de-o viață, pe voi vă iau mai ușor
Revenind la off-topic, Harley, niciodată nu m-ai întrebat dacă am o soră, prin urmare, cum era să-ți spun? Also, dacă vrei, îmi iau angajamentul să te disec și pe tine de acum la fic-uri. Cu sor-mea îmi permit, că, mnah, stăm în aceeași casă și, vorba aia, ne știm de-o viață, pe voi vă iau mai ușor
Ha ... Inca un Critic innascut ( sa speram ) . Bine ai venit pe forum, Little Super Sister !! ) Vad ca te obisnuiesti repede cu tema forumului si ar trebui sa scri cat mai mult , mai ales ca ai pe cineva aproape sa te invete si sa iti explice unde ai gresit poate vei merge pe urmele lui la scris sau criticat ) .
Mercy! . Da, mai am un fic pe un caiet (neterminat) si ma gandesc sa-l pun in notepad, apoi pe forum .
Faza e , ca odata cu reinceperea scolii, timpul este mai limitat:(
Faza e , ca odata cu reinceperea scolii, timpul este mai limitat:(
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus