Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Demonii si profetzia - Pagina 3 EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

Demonii si profetzia

+7
Chlo
Harlequin
Schizo
iAndrei
iGeorgiana
Bullet
SyleBV
11 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Demonii si profetzia - Pagina 3 Empty Re: Demonii si profetzia

Mesaj Scris de SyleBV Sam Iul 14 2012, 20:16

As dori sa imi cer scuze pentru inactivitatea mea din ultima vreme insa am ceva probleme de rezolvat si incerc sa imi adun gandurile pentru a scrie continuari la ficurile mele.

Capitolul 13-Razboiul e pe cale sa inceapa

Mihail îi porunci soldatului sa îl ia pe demonul care fusese prins de Azazel si sa îl duca spre
temnita unde urma sa fie interogat a doua zi. Între timp, Azazel se întreba ce fel de antrenament are
de gând Mihail sa ii dea.
-Vino dupa mine, spuse Mihail cu hotarâre în glas.
-Bine, dar când începem antrenamentul? întreba Azazel nerabdator.
-Mai întâi sa ne odihnim putin si sa ne dregem ranile, mai apoi vei cunoaste persoana care te va
antrena.
Un vânt taios matura potecile din cetate, smulgând frunzele ramase prin arborii lipsiti de viata.
Acesta era unul din semnele ca iarna se apropie.
A doua zi, lumina zorilor, slaba si cenusie, abia se strecura prin odaile unde Azazel se antrena
deja cu arcul. Acesta îsi facuse tinta cam la o suta cincizeci de metri departare vrând sa continue
antrenamentul început pe pamânt cu batrânul cel orb. Spre deosebire de acea perioada, acum putea sa
traga aproximativ trei mii de sageti din care peste doua sute în tinta.
-Foarte bine, vad ca ai progresat mult, se auzi o voce din spatele sau.
Azazel se întoarse speriat de vocea care îi suna foarte cunoscuta.
-Maestre! striga Azazel, mirat si bucuros când îl vazu pe batrânul cel orb.
-Acum stiu cum de puteai sa iesi din pestera si sa te întorci înapoi fara ca santinele sa te vada.
-Cum ai ajuns aici?
-Ei bine, tinere, eu sunt Gavril, unul dintre arhangheli, iar din acest moment am misiunea de a te
antrena pâna când va începe razboiul.
-Cu ce începem, maestre? Daca ma lasi sa îti zic asa.
-Desigur, nu am nici un fel de problema în a mi te adresa asa. Continuam cea ce ai început doar ca
în loc sa fi liber vei avea legat de corp o greutate de aproximativ douazeci de kilograme. Aceasta are
menirea sa îti întareasca muschii si sa îti creasca reflexele.
Acestea fiind spuse, Gavril îi lega greutatea, si îl puse sa încerce sa nimereasca tinta. Prima
sageata a cazut mult mai aroape de tinta decât se asteptau cei doi. Urmatoarele sageti au lovit tinta însa
nu au avut suficenta forta sa ramâna înfipte în ea. Azazel nu s-a lasat si a continuat pâna la o suta de
sageti, când în final doua au reusit sa se înfiga în tinta.
-Bravo, chiar nu ma asteptam sa ajungi asa departe. Înca odata mi-ai întrecut asteptarile. Se vede
ca esti un razbonic mai bun decât ma asteptam
-Acum dati jos greutatea si hai sa mergem la Mihail care va face anuntul despre razboiul ce va urma.
-Razboi?! Stai putin, am mai auzit asta si la începutul discutiei noastre dar nu am dat importanta.
-Ce vrei sa spui cu asta?! Despre ce razboi vorbesti? spuse Azazel cu nervozitate în gla
SyleBV
SyleBV
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 17/04/2012
Varsta : 32
Localizare : Brasov

http://sylebrasov.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Sam Iul 14 2012, 23:44

Toate bune și frumoase până spre final când ai pus 4 linii de dialog în loc de 2. Și am remarcat că ai peste tot problema asta. Nu pui următoarea linie de dialog decât când se schimbă persoana care vorbește sau se trece în perspectiva naratorului, cu alineat de la capăt. Altfel, binișor, mai ai treaba cu spațiul după linia de dialog, dar altfel nu am văzut nimic supărător. Cât despre poveste... tot antrenamente Very Happy Să vedem anunțul, poate piperează povestea.
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 34
Localizare : București

http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de SyleBV Dum Iul 22 2012, 22:06

Capitolul 14-Razboiul incepe

In urma marturisirii facute de iscoada ce a fost prinsa acum doua zile am aflat ca ne asteapta un razboi.
Iadul ne va ataca peste doua luni. In acest timp fiecare soldat va face instructie militara zilnic pana in ziua premergatoare razboiului.
Batalioanele vor fi formate astfel:
BATALIONUL unu va avea rolu de infanterie, si va fi format din 5000 de soldati, acesta avand rolul sa deschida drumul armatei princpiale.
BATALIONUL al doilea lea va fi format numai din arcasi, avand ca scop eliminiarea primelor randuri de soldati inamici.
BATALIONUL al treilea va fi armata princpiala, condusa de catre mine si va duce greul acestei batalii, spuse Mihail foarte sever.
De asemenea ni se vor alatura si sufletele care vor sa lupte dupa ce vor trece de o lupta preliminara.
Acestea fiind spuse fiecare soldat plecase spre zona unde era repartizat si incepuse verficarea armelor si a proviziilor.
- Maestre, ar fii bine sa ne grabim sa imi termin antrenamnetul caci acum voi avea ocazia sa ma razbun pe Shadow si Lucifer pentru ca au incercat sa ma ucida.
- Bine atunci sa incepem partea a doua a din antrenament, spuse Gavril pe un ton foarte hotarat.
Acum te voi invata sa lupti cu sulita, care dupa parerea mea este cea mai puternica arma datorita lungimii si fortei sale cand lovesti.
Daca vrei sa ataci pe cineva frontal trebuie sa ataci impungand,daca vrei sa zagrii ori sa tai trebuie sa ataci din lateral, insa nu vei avea aceasi forta, insa daca te rotesti vei avea viteza si forta dubla fata de normal. Tine minte insa ca desi are aceste benefici si este destul de greu pentru adversar sa citeasca miscarile tale are si un mare dezavantaj, pe cat este de utila si buna pe atat de greu este de manuit. Asta inseamna ca daca nu o stapanesti destul de bine adversarul va putea sa atace in momentu in care tu vrei sa ataci iar.
-Am inteles maestre, voi tine cont de sfaturile tale si voi exersa astfel incat sa o stapanesc indeajuns de mult incat sa nu acord adversarului ocazia sa ma atace ori sa imi prevada miscarile.
In felul acesta antrenamnetul lui Azazel incepuse iar in gandul sau nu rasuna decat un singur gand, si anume sa se razbune pe Lucifer si Shadow.
Cele doua luni aproape ca trecura fara sa fie simtite iar Azazel putea acum sa nimereasca o tinta in miscare de la cel putin treizeci de metri cu arcul si sageata.
Cu sabia era aproape mai bun decat maestrul sau iar cu sulita era la acelasi nivel.
Acum cand mai era doar o saptamana pana la inceperea razboiului Azazel a cerut sa i se ingaduie sa ia douazeci de soldati pentru a se infiltra in tabara deminilor si a distruge proviziile acestora.

- Cum vei face asa ceva cu doar douazeci de soldati? intreba Mihail nedumerit.
- Nu sunt genul care sa actioneze fara un plan bine pus la punct. In aceste doua luni care au trecut am gandit fel de fel de planuri de atac si aparare tinand cont de tacticile folosite de catre Shadow.
Avand in vedere ca iarna e aproape si pamantul unde isi are Shadow amplasata tabara este foarte uscat vom ataca cu sageti de foc la momentul in care vantul va sufla catre tabara. Inainte de a face asta voi atrage santinele catre un loc retras unde vom amplasa o capcana, astfel ii putem ucide fara sa suferim pierderi.
Eu nu lupt niciodata daca nu am cel putin trei avantaje simultan.
Primul avantaj este acela ca evit sa lupt in camp deschis atunci cand stiu ca sunt in inferioritate numerica.
Al doilea avantaj este acela ca evit sa lupt unde vrea dusmanul.
Iar al treilea este acela ca Shadow nu se asteapta la un atac surpriza.
- Bine ma voi sfatui cu ceilalti si vom decide daca iti acordam permisiunea, spuse Mihail foarte hotarat.
SyleBV
SyleBV
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Dum Iul 22 2012, 22:39

Un capitol mai degrabă tehnic, dpdv al poveștii. Interesant, e ca un fel de liant între o intrigă și deznodământul ei. Sunt curios ce se va întâmpla, pentru că am senzația că Azazel va primi acordul să-și pună în aplicare planul. Greșeli nu prea am mai văzut. Încearcă diacritica și să vedem mai departe ce putem îmbunătăți Wink Spor.
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Chlo Mier Iul 25 2012, 14:34

Ultimul capitol – estetică maximă. Mi-a plăcut la nebunie aspectul acesta, modul de aranjare în pagină a făcut totul să pară mult mai ușor și mai plăcut de citit. (Fiind mare fan al justify-ului, sunt extrem de încântată că l-ai folosit…)

Lăsasem ceva vreme acțiunea să se ”adune” ca să pot veni cu un comment, pentru că nu știu sigur dacă te ajută comentatul meu după fiecare post. Și îmi place cum ai evoluat, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic. Nu am observat greșeli de tastare, totul pare extrem de curat și de ordonat. De asemenea, se vede o evoluție și din punct de vedere al vocabularului…

Un lucru nu îl înțeleg – de ce nu ai folosit diacritice și aici? Vreau să spun, în penultimul post ai folosit diacritice, aici însă nu. Anyway, trec peste partea cu diacriticele pentru că-mi place partea de estetică maxim, și cred că am înnebunit pe toată lumea cu ea. O remarcă aș avea, în ceea ce privește titlul capitolului – ai putea să îl faci puțin mai mare ca să sară puțin în ochi.

În rest nu am nimic de adăugat. Aștept cu nerăbdare să văd ce se mai întâmplă. Keep up the good work!

Chlo
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de SyleBV Joi Iul 26 2012, 16:25

Chlo nu am folosit diacritice deoarece nu am tastura in RO si daca o schimb tare imi e ca se strica de tot rabla asta de pc(au patito 2 prieteni cu pcuri asemantoare ca si performanta).Inainte foloseam un site dar acum da eroare la orice incerc sa convertesc in diacritice.
Acum am descoperit un program foarte util si pot sa postez cu diacritice.

Capitolul 15 - Decizia consiliului mesei rotunde.

Câteva momente mai târziu în sala de consiliu toţi cei şapte arhangheli împreună cu cei cincisprezece întâietori se adunară şi începură să vorbească despre cererea lui Azazel.
Sala de consiliu era una foarte impunătoare având un acoperiş foarte înalt în formă de cupolă şi cu diverse însemne pe el.
Scaunele care erau aşezate în jurul mesei erau foarte frumoase de o culoare albă care aproape te orbea cu frumuseţea sa.
Masa era aşezată în centru sălii de consiliu iar pe ea se regăseau tot felul de inscripţii în endo china. Aceasta avea formă ovală de aici trăgându-se şi numele de "Consiliu mesei rotunde".
Pe pereţii încăperii erau pictaţi toţi cei şapte arhangheli iar pe stâlpii de formă cilindrică care susţineau acoperişul imens sub formă de cupolă erau inscripţionate numele tuturor comandanţilor care au căzut în luptă până în prezent.
- După cum bine ştiţi deja războiul este pe cale să izbucnească iar noi nu suntem încă pregătiţi pentru a începe războiul.
De aceea eu propun că să-i acordăm această şansă lui Azazel pentru a ne crea un avantaj, spuse Mihail foarte hotărât către cei prezenţi în sală.
- Cum poţi să faci aşa ceva? Nu este de ajuns că l-ai adus aici? Acum vrei să îl mai faci şi comandant? Spuse la unison cei cincisprezece întâietori.
Aţi uitat deja că el este cel care i-a ucis pe cei dinaintea noastră?
- Dragilor vă rog să vă calmaţi, e adevărat că el a fost cel care i-a ucis pe cei care erau întâietori înaintea voastră, însă eu am avut grijă de el pe pământ şi în ultimele două luni de la venirea sa în rai, de aceea vă pot spune că este schimbat foarte mult faţă de ceea ce era înainte să ajungă pe pământ, spuse Gabriel foarte calm.
Gabriel era recunoscut de altfel pentru calmul său şi, în acelaşi timp, o foarte plăcută prezenţă în rândurile oştilor cereşti.
- Eu unul am încredere în vorbele spuse de Gabriel şi îmi dau acordul pentru a prelua douăzeci dintre omaneii noştri şi să incendieze proviziile demonilor căci astfel vom putea fii în avantaj, spuse arhanghelul Uriel foarte hotărât.
Arhanghelul Uriel este considerat unul din cei mai înţelepţi arhangheli, datorită inteligenţei sale, soluţiilor practice pe care le oferă şi viziunii sale creatoare, dar şi datorită isteţimii sale.
- Are şi votul meu, spuse Rafael care era văzut ca fiind cel mai simpatic şi vesel dintre toţi îngerii.
- Foarte bine dacă toţi sunteţi de acord aveţi şi voturile noastre spuse în cor ceilalţi arhangheli.
- Noi nu suntem de acord însă dacă voi toţi aţi fost de acord noi nu putem decât avea încredere în vorbele spuse de Gabriel şi de înţelepciunea cu care va judeca Mihail această situaţie.
Însă doar dacă ne va bate pe unul dintre noi într-o întrecere de arte militare. Răspunse cei cincisprezece întâietori oarecum neîncrezători.
- Ceea ce aţi spus era de aşteptat având în vedere că Azazel este totuşi în esenţă un demon chiar dacă acum este mai bun în trecut acesta a ucis mulţi dintre oamenii noştrii însă vă promit că nu se va mai întâmpla aşa ceva, spuse Gabriel simţindu-le neîncrederea şi încercând să calmeze tensiunea creată.
- Dacă aceasta este decizia luată de voi atunci declar această şedinţă încheiată şi voi face anunţul despre cele hotărâte aici în câteva minute.
Până atunci vă rog să păstraţi secret cele discutate aici, spuse Mihail în timp ce se ridica de la masă de consiliu îndreptându-se spre ieşire.
Azazel neştiind de ce durează atât de mult să decidă dacă i va acorda ori nu şansa de se răzbuna şi a le demonstra că este demn de încredere începuse să lege clopoţei de crengile copacilor care fusese rupte de vântul rece ce bătea prin cetate.
Acesta avea de gând să atace în 3 zile indiferent de cea ce avea să decidă consiliu mesei rotunde.
Mulţimea care era adunată în faţa sălii de consiliu aşteptând decizia începuse să vorbească între ei despre războiul ce va începe în mai puţin de o săptămână când deodată se auzi un zgomot asurzitor.
Acesta era semnalul prin care consiliul anunţa că şedinţa s-a încheiat şi a fost luată o decizie în cea ce priveşte solicitarea lui Azazel.
Auzind acel zgomot Azazel se grăbi către locul unde se ţinea consiliul sperând să audă veşti bune de la Mihail care urma în scurt timp să facă anunţul cu privire la cea ce a decis consiliu mesei rotunde.

Wel am si euc ateva intrebari pe care vi le adresez si va rog sa raspundeti doar dupa ce ati terminat de facut critica si de adus observatile necesare.

1. Cum credeti ca va decurge intrecerea?
2. Ce credeti ca va face Azazel in cazul in care va pierde?
3. Cum vi sa parut acest capitol?
4. Cum vi se pare ficul per total ca poveste?
SyleBV
SyleBV
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Vin Iul 27 2012, 07:53

Iarăși m-ai surprins plăcut, Silviu Smile Ce am citit aici se apropie de perfecțiune, cu, evident, câteva mici scăpări, tipice ție. Nu mi-o lua în nume de rău, știi că orice critică aduc oricui este în speranța că acel cineva se va ambiționa și va scrie mai bine data viitoare. Un aspect foarte important căruia te rog să-i acorzi atenție data viitoare este absența ”l”-ului din cuvintele articulate. ”Consiliu”, ”centru”, etc., ai făcut destule d-astea pe parcursul capitolului ăstuia. Apoi, trebuie să înveți să pui virgulele. Șmecheria e simplă. Citește cu voce tare, unde faci o mică pauză în fluența citirii, trebuie să fie o virgulă Wink
Acum, răspunsurile la întrebări:
1. Cred că Azazel va câștiga, deși va fi în dezavantaj la început.
2. Cred că va ataca oricum, chiar tu ai spus-o Razz
3. Cred că am spus asta mai sus, deși aș mai adăuga că îl văd ca un liant între părțile de acțiune. Ar trebui să urmeze întrecerea, încărcată cu adrenalină, deci pauza asta e binevenită.
4. Cred că am mai spus-o. Îmi place, ideea e bună, nuș dacă originală, dar tratată bine. E captivant, sincer și citesc de fiecare dată cu plăcere ce ne aduci. Nu am să mint, spunând că e ”wow”, dar e interesant Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de SyleBV Dum Aug 26 2012, 14:13

Capitulul 16 - Întrecerea

Între timp Mihail ieşise deja începându-şi discursul prin care avea să anunţe decizia consiliului.
- Aşa după cum bine ştiţi astăzi am avut de luat o decizie foarte importanta privind cererea făcută de Azazel.
După mai bine de trei ore de deliberări şi lungi dezbateri au fost decise următoarele:
Punctul numărul unu: Azazel va trebui să îşi dovedească măiestria concurând contra unui întâietor la tras cu arcul.
Aceasta va consta în două probe:
Prima probă: Veţi avea cinci ţinte situate la distanţe cuprinse între cincizeci şi două sute de metri.
Cel ce va nimeri cele mai multe ţinte va avea câştig de cauză.
A doua probă: Veţi avea zece ţinte aflate la distanţe cuprinse între două sute şi patru sute de metri.
Spre deosebire de proba cu numărul unu ţintele nu vor mai fii fixe ci îşi vor schimba mereu poziţia astfel făcând mai greu nimerirea lor.
Ambii concurenţi vor avea la dispoziţie cincisprezece secunde pentru a se concentra înainte să înceapă fiecare din cele două probe.
Punctul numărul doi: Pentru a I se acorda cei douăzeci de oameni pe care ia cerut acesta va trebui să atace tabăra celor decăzuţi fără să aibă armură atât el cât şi cei care îl vor însoţi.
În câteva ore va avea loc întrecerea aşa că vă rog să începeţi pregătirile pentru ca această întrecere să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Aceasta va avea loc de îndată ce toate cele necesare unui astfel de eveniment vor fii pregătite aşadar vă rog să vă continuaţi antrenamentele până când vom da semnalul pentru începerea întrecerii.
Acestea fiind spuse vă rog să începeţi pregătirile, spuse Mihail hotărât.
Îngerii începuseră să vorbească între ei întrebându-se cine va că ieşi câştigător din această întrecere.
- Bine înţeles că Întâietorul va avea câştig de cauză, doar nu te aştepţi să iasă un demon învingător, spuse unul dintre îngerii aflaţi în mulţime.
- Da însă nu uita că în ultima vreme comandantul Azazel a fost antrenat de marele arhanghel Gabriel.
Ştii şi tu cât de bun este în mânuirea arcului, răspunse un alt înger.
În felul acesta trecură trei ore iar petrecerea era pe cale să înceapă.
În locul unde avea loc întrecerea erau aşezate pe fiecare parte câte cinci bănci aşezate una lângă alta. În faţa ţintelor erau două corturi mari de un alb imaculat iar în interiorul acestor corturi se aflau şapte scaune pe care erau aşezaţi arhanghelii.
Iar pe mijloc era un scaun mai mare faţă de toate celelalte din marmură albă unde şedea Dumnezeu.
- În câteva moment vom începe întrecerea care va decide dacă Azazel va primi soldaţii ceruri.
I rog pe cei doi combatanţi să înainteze şi a îşi ocupe poziţiile pentru a putea începe prima probă, spuse Mihail către cei doi.
La auzul acestor vorbe Azazel şi Înfietorul au făcut câţiva paşi până au ajuns în faţa lui.
După ce au făcut plecăciunea în faţa lui Dumnezeu şi au primit binecuvântarea acestuia cei doi
- Vă rog să luaţi fiecare câte un bileţel şi să îmi spuneţi numărul pe care îl aveţi.
Azazel a fost primul care a tras bileţelul iar după el şi Întâietorul.
- Eu am numărul unu, spuse Întâietorul.
- Foarte bine atunci înseamnă că tu vei deschide întrecerea iar Azazel te va urma.
Acestea fiind spuse vă invit pe fiecare la locurile de unde voastre şi mult succes ambilor concurenţi, spuse Mihail foarte relaxat.
Un vânt tăios mătura cetatea până la locul unde avea loc întrecerea simţindu-se parcă în aer tensiunea ce se crease.
Întâietorul îşi ridică arcul îndreptându-l spre ţintă în timp ce îşi fixa prima săgeată.
Acesta începe să tragă iar prima săgeată nimereşte direct ochiu boului.
Continuă la fel şi la a doua săgeată care la asemenea primei atinsese direct ochiu boului.
A treia săgeata a atins ţinta însă puţin mai jos de ochiu boului enervându-l pe Întâietor.
Când a ajuns la cea dea patra săgeata aceasta nu atinsese nici măcar tinta, lucru care îl enerva şi mai tare.
La ultima săgeată acesta trage însă la scurt timp dup ace săgeata pleacă din arc se prăbuşeşte fapt care îl scoase din sărite pe întâietor care într-un acces de furie a rupt arcul.
Acum este rândul tău Azazel te rog fă un pas în faţă, strigă Mihail.
Acesta se apropie de locul de unde trebuia să tragă îşi ia arcul îndreptându-l spre ţintă şi întinde coarda fixând ţinta cu privirea iar apoi dă drumul corzii fără nici o săgeată.
După ce a lăsat arcul jos acesta a luat o banderolă albă de la unul dintre îngerii prezenţi la întrece pe care o leagă la ochi.
După ce îşi leagă banderolă la ochi Azazel începe să tragă săgeată după săgeată nimerind fiecare ţintă direct în punctual roşu stârnind astfel mirarea celor prezenţi la întrecere.
- Cred că nu avem dubi în privinţa câştigătorului acestei probe, spuse Mihail ferm.
A doua probă vă avea loc în zece minute aşadar vă rog să rămâneţi prin jur pentru a nu rata probă secundă, spuse Mihail foarte hotărât.
- Aţi văzut şi voi cum a decurs prima probă nu cred că are rost să continuăm când a fost atât de bun la prima probă cu siguranţa mă va învinge şi la următoarea.
Am tăria să îmi recunosc înfrângerea deşi nu îmi vine să cred, spuse Întâietorul nervos.
- Vrei să spui că renunţi la întrecere? Întrebă Mihail surprins de cele spuse de Întâietor.
- Da Mihail mă văd nevoit să îmi recunosc înfrângerea, spuse întâietorul mult mai calm de această dată.
- Se pare că nu vom mai aveam parte de o a doua întrecere astăzi.
Întâietorul care concura contra lui Azazel tocmai şia recunoscut înfrângerea în faţa lui Azazel.
Acestea fiind spuse cred că nu mai are rost să discutăm despre această întrecere.
Vă mulţumesc tuturor pentru participarea la acest eveniment şi în mod special mulţumiri celor doi participanţi.
- NU! Nici nu mă gândesc să îl las să facă ce doreşte. Se auzi vocea unui întâietor din spate.
- Îmi pare rău dar întrecerea a luat sfârşit deja nu mai poţi să intervi, a fost ales unul dintre voi care să concureze cu Azazel. Spuse Mihail foarte hotărât.
Imediat după ce a terminat Mihail fraza Întâietorul îşi scoate sabia din teacă vrând să îl atace pe Azazel.
Azazel îl vede şi eschivează lăsându-se în faţă pe genunchi cu sabia ridicată deasupra capului reuşind astfel să i bareze lovitura.
- Nu interveniţi, lăsaţi-mă să îi demonstrez că sunt demn de încrederea voastră, spuse Azazel în timp ce se pregătea de atac.
SyleBV
SyleBV
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Lun Aug 27 2012, 13:45

Ei, un capitol cu adevărat interesant. M-a menținut în suspans povestea, mi-a plăcut și modul de redactare și nici nu am găsit așa multe greșeli. Până pe la mijloc. Silviu, tu scrii foarte bine, dar laşi senzația că te plictisești repede. Ai început în forță, respectând toate regulile până pe la mijloc unde ai început iar să mănânci repede, să uiți acordul, etc.. Concentrează-te 100% pe text când îl recitești înainte să îl postezi, cum zicea și Andrei printr-un topic, așa îți găsești singur 90% din greșeli. Tu nu greșești din neștiință, ci din grabă. Și e frustrant, ai ajuns uite și tu la ce capitol, lași impresia cititorului că scrii așa, doar ca să ne dai nouă ce să citim. Hai, te rog eu, la capitolul următor, indiferent când vine, gândește-te numai și numai la text, recitește atent fiecare propoziție și respectă toate regulile și sfaturile care ți s-au dat aici, pe patru pagini de topic. Spor Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Lun Aug 27 2012, 15:57

Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
In sfarsit am reusit sa ajung si eu la zi cu acest fic ... spre multumirea mea este foarte bun si l'am degustat pe nerasuflate, intradevar greseli exista, dar nu sunt in masura sa ma leg de asemenea lucruri.Descrierile de aici sunt uimitoare imi plac mult deasemenea si tema fic'ului este una pe care eu personal nu am mai vazut-o...astept urmatoarea parte...ceao te pwp'a Darky!
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de SyleBV Mar Aug 28 2012, 19:40

Ei bine uitati un mic filmulet care sper sa va introduca mai bine in cea ce am incercat sa fac eu mai sus prin cuvinte.

SyleBV
SyleBV
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mier Aug 29 2012, 21:29

Fascinant videoclip. Presupun că este dintr-un film sau serial, dar tensiunea se simte, ca și în fic-ul tău. Mi-a plăcut mult ce am văzut, chiar priveam crispat monitorul, la fel ca cei din jurul arcașului. Frumoasă alegere pentru ”reprezentare”, deși, personal, preferam să faci asta prin descriere Razz
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat