Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Orphan (2009)
+2
Harlequin
iGeorgiana
6 participanți
Art New Generation :: General :: Filme/Seriale :: Reviews
Pagina 1 din 1
Orphan (2009)
The Orphan este un film care ne arată ce pot păţi nişte oameni care au vrut să facă o faptă bună, aceea de adopta un copil. Aşadar tu vrei să salvezi o viaţă, să îi oferi şansa la educaţie si la afecţiunea unui părinte şi te trezeşti ca familia ta se destramă din cauza acestui lucru.
Genres: Mystery, Thriller.
Director: Jaume Collet-Serra.
Writers: David Johnson (screenplay), Alex Mace (story).
Actors: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard and Isabelle Fuhrman.
Trailer
Nu pot numi acest film un horror, pentru că deşi are câteva scene mai de "băgat publicul in scaun" nu reuşeşte să ne sperie prea mult. Mult mai uşor ar putea fi catalogat un thriller onorabil pentru că menţine tensiunea la cote înalte.
The Orphan reuşeşte să te sperie şi să te lase cu 'sechele' cel puţin pentru câteva ore după vizionare. Pentru amatorii acestui gen, această producţie cade numai bine. David Johnson face un scenariu suficient de bun incât să te ţină in priză, micuţa Isabelle Fuhrman este îndeajuns de diabolică cu privirea si îmbrăcămintea sa, Vera Farmiga este mama disperată pe care însă nimeni nu o bagă în seamă, iar Peter Sarsgaard nu trebuie să facă mare lucru, trebuie doar să fie acolo.
Un thriller în care toate sunt la locul lor fapt pentru care îl recomand.
Re: Orphan (2009)
Nu am urmarit asta pana acum, dar o sa o fac
Deasemenea, ar trebui sa ii dai cateva lectii si lui bio (andrei) despre cum sa faca un revew pe forum. Scurt, simplu, la obiect,. dar eficient. Felicitari
Bio..ai de unde lua lectii la capitolul asta )
Deasemenea, ar trebui sa ii dai cateva lectii si lui bio (andrei) despre cum sa faca un revew pe forum. Scurt, simplu, la obiect,. dar eficient. Felicitari
Bio..ai de unde lua lectii la capitolul asta )
Harlequin- Moderator
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Pe munte!
Nici eu nu am urmarit filmul cu toate ca il am in calculator de cateva luni deja. Imi pare un thriller de succes, stiu ca am vazut un anumit post pe 9gag cu o faza amuzanta, dar mereu am vrut sa vad daca tot filmul e asa. Cand am vazut numele de Sarsgaard, gandul mi-a fugit la Lars von Trier..fara nici-o legatura.
P.S. Cel putin eu pot sa scriu doua randuri cu privire la subiect si nu la alt user
P.S. Cel putin eu pot sa scriu doua randuri cu privire la subiect si nu la alt user
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
May contain spoilers!
Orphan
Okay, desi pana acum imi era frica de copilasii sub 10, filmul asta brought my fear to a whole new level. Inceputul e destul de promitator, o familie normala, doreste sa inlocuiasca pierderea recenta a unui copil; ca urmare, hotarasc sa adopte o fetita de 9 ani, care nu e nici pe departe atat de “copila” cum pare. La inceput pare copilul perfect- plin de talente, sau care are voita sa invete lucruri noi, desi ascunde ca le stia deja...nu o sa intru prea mult in poveste pentru ca nu vreau sa dau foarte multe spoilere- ideea principala e ca filmul trebuie vazut. Nu aduce a horror deloc, insa e un thrille genial. Nu neaparat genul de thriller classic in care nu stii cine e the bad guy, ci genul de thriller care te tine la tensiune inalta pentru ca nu stii ce ii mai coace mintea lui the bad guy. Bineinteles sunt anumite faze unde fata trebuie sa ti-o aduni de pe jos din cauza imprevizibilitatii, dar si faze unde iti “asumi” fata de “cereal guy” si in mintea ta esti “I’ve told you!”...
Sfarsitul e previzibil si putin cam sec..dar filmul per total merita.
Orphan
Okay, desi pana acum imi era frica de copilasii sub 10, filmul asta brought my fear to a whole new level. Inceputul e destul de promitator, o familie normala, doreste sa inlocuiasca pierderea recenta a unui copil; ca urmare, hotarasc sa adopte o fetita de 9 ani, care nu e nici pe departe atat de “copila” cum pare. La inceput pare copilul perfect- plin de talente, sau care are voita sa invete lucruri noi, desi ascunde ca le stia deja...nu o sa intru prea mult in poveste pentru ca nu vreau sa dau foarte multe spoilere- ideea principala e ca filmul trebuie vazut. Nu aduce a horror deloc, insa e un thrille genial. Nu neaparat genul de thriller classic in care nu stii cine e the bad guy, ci genul de thriller care te tine la tensiune inalta pentru ca nu stii ce ii mai coace mintea lui the bad guy. Bineinteles sunt anumite faze unde fata trebuie sa ti-o aduni de pe jos din cauza imprevizibilitatii, dar si faze unde iti “asumi” fata de “cereal guy” si in mintea ta esti “I’ve told you!”...
Sfarsitul e previzibil si putin cam sec..dar filmul per total merita.
Chlo- Membru Incepator
Data de inscriere : 17/04/2012
Am vazut filmul si este genial au fost multe momente in care tremuram in scaun. )
Unul din putinele filme care mau tinut in priza de la inceput pana la sfarsit.
Il recomand cu placere tutror.
Unul din putinele filme care mau tinut in priza de la inceput pana la sfarsit.
Il recomand cu placere tutror.
Ultima editare efectuata de catre SyleBV in Lun Apr 23 2012, 11:26, editata de 1 ori
Super, încă un film de trecut pe lista celor ”de văzut”. Deși nu am fost niciodată mare fan al genului ăsta de thrillere, pe care eu le-am considerat din totdeauna previzibile, tema cu copilul de 9 ani malefic este una care merită să fie exploatată. Prin urmare, filmul ăsta va fi văzut doar ca să văd cum s-au descurcat ăștia cu tema asta dificilă. Mersi de sugestie!
Art New Generation :: General :: Filme/Seriale :: Reviews
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus
» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei
» Ippo's Gallery