Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
lalala
4 participanți
Pagina 1 din 1
lalala
New girl in town. N-am prăjituri, doar deseneee:
cadou pentru Georgenuț
old creepy doll
alt cadou pentru Silvica
șiii ajunge, dacă mai vreți, galeria de desene e chiar aici. Nu conține toate desenele făcute de mine, dar pe restul mi-e lene să le scanez. Peace.
cadou pentru Georgenuț
old creepy doll
alt cadou pentru Silvica
șiii ajunge, dacă mai vreți, galeria de desene e chiar aici. Nu conține toate desenele făcute de mine, dar pe restul mi-e lene să le scanez. Peace.
Re: lalala
Not bad.
Sincer sa fiu,desenul meu preferat este LIPSTICK CHARM .
(pentru cei care il cauta,il gasiti pe contul ei de pe dev-art).
Este foarte tare realizat,ochii imi dau o senzatie tare calda .
Nu am nimic altceva de comentat,pot doar sa-ti spun bafta.
Cateva mici sfaturi:
-Am vazut ca tii cont de anatomie (am vazut desenul cu tipa care tine in mana o coasa). Aici ,tot ce pot sa iti spun e sa dai forme mai puternice,si sa nu mai faci mana stanga lafel niciodata.E prea statica. Asa eram si eu la inceput,parca ieri urla la mine iAndrei ) NU MAI FACE ASA,NU MAI FACE ASA ).
-La mana,nu stiu daca nu ai reusit sa o faci sa tina cu adevarat in mana ce tine ea (chitara sau coasa,nu imi dau seama), dar daca vrei ajutor,iti pot oferii cateva tutoriale.Eu asta pricep din desenul acela :-??
Altceva nu mai am de zis,la culoare si hasura te pricepi,ai respectul meu pt portretul acela.
Bafta in continuare.
Sincer sa fiu,desenul meu preferat este LIPSTICK CHARM .
(pentru cei care il cauta,il gasiti pe contul ei de pe dev-art).
Este foarte tare realizat,ochii imi dau o senzatie tare calda .
Nu am nimic altceva de comentat,pot doar sa-ti spun bafta.
Cateva mici sfaturi:
-Am vazut ca tii cont de anatomie (am vazut desenul cu tipa care tine in mana o coasa). Aici ,tot ce pot sa iti spun e sa dai forme mai puternice,si sa nu mai faci mana stanga lafel niciodata.E prea statica. Asa eram si eu la inceput,parca ieri urla la mine iAndrei ) NU MAI FACE ASA,NU MAI FACE ASA ).
-La mana,nu stiu daca nu ai reusit sa o faci sa tina cu adevarat in mana ce tine ea (chitara sau coasa,nu imi dau seama), dar daca vrei ajutor,iti pot oferii cateva tutoriale.Eu asta pricep din desenul acela :-??
Altceva nu mai am de zis,la culoare si hasura te pricepi,ai respectul meu pt portretul acela.
Bafta in continuare.
Vizitator- Vizitator
Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Foarte tari desenele, Ag. La fel ca și pe Dante, și pe mine m-a impresionat Lipstick Charm, un desen foarte reușit și atent realizat. Nici celelalte nu-s rele, dar am observat că te pricepi mai bine la porterete de față decât la full characters, nuș cum se face. Oricum, faci o treabă foarte bună, ține-o tot așa
Foarte tari desenele, Ag. La fel ca și pe Dante, și pe mine m-a impresionat Lipstick Charm, un desen foarte reușit și atent realizat. Nici celelalte nu-s rele, dar am observat că te pricepi mai bine la porterete de față decât la full characters, nuș cum se face. Oricum, faci o treabă foarte bună, ține-o tot așa
Am mai zis eu de hasura..Parul nu se face .."fir-de-a-fir" asa,sunt alte tehnici ce il fac sa para mult mai realist.Nu voi sta sa descriu si sunt o gramada de tutoriale pe net.
A doua este..un desen frumos si nu am ce comenta tinand cont de tema abordata..Putin mai mult umbre si mai accentuate poate ar fi ajutat.
La ultimul,ochii nu sunt chiar egali.Iar crosshatch-ul folosit pentru par ii da un aer..gen "Nothing to do here",prea iese in evidenta si nu se potriveste cu capul.Btw pt par cret skuirkling-ul este mai bun.Nara din dreapta este mult prea mare.Umbrele fetei/gatului sunt destul de bine realizate.
Keep it up.Sper ca am ajutat.
A doua este..un desen frumos si nu am ce comenta tinand cont de tema abordata..Putin mai mult umbre si mai accentuate poate ar fi ajutat.
La ultimul,ochii nu sunt chiar egali.Iar crosshatch-ul folosit pentru par ii da un aer..gen "Nothing to do here",prea iese in evidenta si nu se potriveste cu capul.Btw pt par cret skuirkling-ul este mai bun.Nara din dreapta este mult prea mare.Umbrele fetei/gatului sunt destul de bine realizate.
Keep it up.Sper ca am ajutat.
Deathwing- Membru Incepator
Data de inscriere : 14/04/2012
Varsta : 28
Look, it's Serj. Sunt de acord cu Deathwing - modul în care ai realizat părul e singurul lucru care trage lucrarea în jos. În rest, totul e perfect, totuşi, disproporţiile de la nas arată destul de urât. Îmi plac umbrele, la fel şi sprâncenele... ai reuşit să le realizezi într-un mod cât se poate de realist.
A doua lucrare este cu siguranţă cea mai bună dintre cele trei prezente. Chucky ca inspiratie, eh? Nu e la fel de creepy, totuşi, dar reuşeşte să mă impresioneze prin simetrie şi un coloring frumos. Ochii sunt cu siguranţă elementul aflat în centrul atenţiei şi se vede că ai lucrat ceva mai mult pentru realizarea acestora.
Ultima lucrare este un portret mai bun decât cel cu Serj, chiar dacă nu pot spune acelaşi lucru şi despre personajul desenat. Din start pot spune că îmi place părul, haşura e genială, chiar dacă asta te duce departe de realism.
Un singur lucru mă supără aici, e ca şi cum lucrarea ar fi împărţită pe jumătate. Se vede clar cum trăsăturile sunt mult mai bine definite în partea dreaptă şi asta e deranjant, dar se acceptă
Ciao!
A doua lucrare este cu siguranţă cea mai bună dintre cele trei prezente. Chucky ca inspiratie, eh? Nu e la fel de creepy, totuşi, dar reuşeşte să mă impresioneze prin simetrie şi un coloring frumos. Ochii sunt cu siguranţă elementul aflat în centrul atenţiei şi se vede că ai lucrat ceva mai mult pentru realizarea acestora.
Ultima lucrare este un portret mai bun decât cel cu Serj, chiar dacă nu pot spune acelaşi lucru şi despre personajul desenat. Din start pot spune că îmi place părul, haşura e genială, chiar dacă asta te duce departe de realism.
Un singur lucru mă supără aici, e ca şi cum lucrarea ar fi împărţită pe jumătate. Se vede clar cum trăsăturile sunt mult mai bine definite în partea dreaptă şi asta e deranjant, dar se acceptă
Ciao!
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Wassuuup, n-am mai trecut de mult pe aici. Va multumesc tuturor pentru pareri, nici nu stiti cata fericire pe mine cand primesc feedback. <3
Little Natsu - <33333333333
pink haired.
So,so,so?
Little Natsu - <33333333333
pink haired.
So,so,so?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe