Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Creatiile mele in Photoshop CS4/CS5
+4
Schizo
Sieside
DanPartizan
rikisu
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Creatiile mele in Photoshop CS4/CS5
Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Îmi plac culorile, îmi place cum ai făcut trecerea de la una la alta și chiar se vede foarte bine. Dar nu am cum să te laud prea mult, pentru că nu mi se pare că ai investit foarte multă muncă, pentru că, în esență, creația e simpluță. Reușită, dar simplă. E bine că ai o pasiune pentru abstract, dar cu mai multă imaginație și muncă, ai putea să faci chestii mai șmechere. Cum zicea și Andrei, nu te complace, bagă niște tutoriale, joacă-te prin setări și treci la nivelul următor
Îmi plac culorile, îmi place cum ai făcut trecerea de la una la alta și chiar se vede foarte bine. Dar nu am cum să te laud prea mult, pentru că nu mi se pare că ai investit foarte multă muncă, pentru că, în esență, creația e simpluță. Reușită, dar simplă. E bine că ai o pasiune pentru abstract, dar cu mai multă imaginație și muncă, ai putea să faci chestii mai șmechere. Cum zicea și Andrei, nu te complace, bagă niște tutoriale, joacă-te prin setări și treci la nivelul următor
Re: Creatiile mele in Photoshop CS4/CS5
Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
Poi, de executat este executata bine imaginea, dar este simpla, abstracta deloc este doar o trecere de culori de la rosu la albastru prin galben si verde, ceea ce nu este chiar asa de spectaculos.Pasiunea pentru abstract este un lucru bun, dar trebuie sa vina insotita de multa munca si imaginatie.Nu este ceva care se gastiga usor.
Poi, de executat este executata bine imaginea, dar este simpla, abstracta deloc este doar o trecere de culori de la rosu la albastru prin galben si verde, ceea ce nu este chiar asa de spectaculos.Pasiunea pentru abstract este un lucru bun, dar trebuie sa vina insotita de multa munca si imaginatie.Nu este ceva care se gastiga usor.
Darky- Membru Incepator
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Creațiile mele în Photoshop.
» Cum sa ai PS CS5(photoshop)
» Creatiiile in photoshop cs4 ale lui -> razvan
» Lucrarile mele in photoshop...
» Cum sa ai PS CS5(photoshop)
» Creatiiile in photoshop cs4 ale lui -> razvan
» Lucrarile mele in photoshop...
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum