Art New Generation
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyMier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyMar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyLun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyDum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptySam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyVin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyMier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
O dat lumea de PS - Pagina 2 EmptyMier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus

O dat lumea de PS

+7
iAndrei
Sieside
Sarpe
Chlo
Royal__blood
Schizo
Bullet
11 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

O dat lumea de PS - Pagina 2 Empty Re: O dat lumea de PS

Mesaj Scris de Darky Lun Aug 27 2012, 18:34

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Well...prima prea intunecata, poate putina luminozitate in unele zone nu ar fi stricat...ceva sa ii dea sclipire....cum a zis si Schizo deasemenea conturul se vede urat pentru ca trecerea de la alb la negru a fost facuta prea brusc:o3...trebuia sa faci cumva trecerea treptat:P...ori sa para ca o umbra de la negrul ala treceai usor spre gri Razz ori sa faci sa dispara conturul acela:D
A doua...pfii este un contrast deranjant intre render si background...Smile se mai putea lucra la culorile alea
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Vin Aug 31 2012, 23:09

O dat lumea de PS - Pagina 2 N1cewn
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 11/02/2012
Localizare : În Dâmboviţa, şii?!

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Sam Sept 01 2012, 11:00

Aceasta este doar o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
Deci wow:|...renderul este fantastic, asezarea lui la fel...Trecerea de la negru la acel verde este facuta asa de subtil incat creeaza o imagine uimitoare in ansamblu.Mi se pare totusi ca straluceste cam tare fata acelei tipe.Si inca o remarca as mai avea de spus, pozitionarea acelei semnaturi nu este prea bine aleasa,iti recomand sa iti pui semnatura personala undeva in coltul editului, arata destul de inestetic pozitionarea actuala:o3.Lasand asta la o parte editul arata grozav!!
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Localizare : Tehnic vorbind nu stiu exact :-? putem fi in mijlocul universului sau la periferie

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Sam Sept 01 2012, 12:42

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic:
Susțin tot ce a spus Darky. Simplu, dar puternic. Combinarea culorilor mi se pare genială, de asemenea. Cu semnătura, la fel. În stânga sus arată mult mai bine. Dar, altfel, jos pălăria, absolut genial ce ai creat, mi-a plăcut mult mai mult decât multe din cele precedente. Brava Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 34
Localizare : București

http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Dum Sept 02 2012, 00:03

Darky, niciodată nu se pune semnătura personală în colţul editului. Asta am învăţat-o şi eu de la maeştrii Very Happy. Şi săr'na pentru păreri >Very Happy<.

O dat lumea de PS - Pagina 2 97ir0k

Haidiţi, uăă, dau caramele, vă aştept Very Happy.
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Dum Sept 02 2012, 18:59

Ești epic, Bully cu chestia asta cu coloristica identică Smile) Foarte reușit GFX-ul, nevertheless. Îmi place ideea, foarte frumos ales render-ul, și background-ul, dar trebuia altă culoareee Smile) Anyway, spor în continuare, faci bine ce faci Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Aggie. Dum Sept 02 2012, 22:24

Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de blablabla consumator de artă şi nu de blablabla critic:

Deeeci, am vazut ca frecventezi PS-ul din iulie? Trebuie sa spun ca pentru cineva atat de nou in domeniu, ultimele doua lucrari, in special penultima, mi se par foarte reusite. Voi incepe cu penultima, consider ca un text reprezentativ pentru semnatura ar fi aratat mai bine, mai ales cu un design potrivit, iar semnatura cred o puteai ascunde cumva, adica sa scazi din opacitate si sa o pozitionezi undeva pe langa text, cat sa nu iasa mai mult decat el in evidenta. In rest pot spune ca imi place combinatia dintre negru si verdele asta, plus efectul folosit, deci ramane preferata mea din tot ce ai facut pana acum.

Ultima, hm, nu e la fel ca cealalta, adica e mai bun ca restul lucrarilor, dar prea incarcata, o fi din cauza efectului cu patratele alea care e prea intins pe suprafata semnaturi si nu imi place pozitionarea brushului cu frunze, la fel si a stockului, dupa directia in care se uita ar fi fost potrivit mai in stanga, dar nu de tot.

Imi astept caramelele. *pretty threatening face*
Aggie.
Aggie.
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 15/04/2012
Varsta : 26

http://agg-a.deviantart.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Lun Sept 03 2012, 14:49

Săr'na pentru păreri! *Le aruncă caramele lui Schizo şi Aggie.*

O dat lumea de PS - Pagina 2 28qx5yu

Ultima editare efectuata de catre Bullet in Joi Sept 06 2012, 14:44, editata de 1 ori
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Lun Sept 03 2012, 21:43

Pfii, in primul rand frumaosa domnisoara.In al doilea super tare editul.Lumina nici prea orbitoare, da rnici sa nu se observe, pica perfect pe chipul fetei bine si pe pletele ei.Semnatura subtila, care nu deranjeaza estetic din punctul meu de vedere acum cei mai priceputi s-ar putea sa ma contrazica.Renderul perfect, nimic nelalocul lui backgroundul inspirat ales, dar si efectele il ajuta foarte mult si ii confera un plus.Felicitarile mele, un edit intradevar perfect.
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mar Sept 04 2012, 07:58

Frumos lucrat și, da, frumoasă puicuța. Simplu, dar puternic. Diferență coloristică încă nu există (vai, cât de greu te lași convins să o încerci, jur Smile) ). Îmi place că ai optat să nu aglomerezi poza, astfel încât să ne putem desfăta în tihnă cu figura gagicii. A ieșit bine semnătura de data asta, ai pus-o unde trebuie, dacă-mi permiți exprimarea Razz Oricum, nice work, again Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Mar Sept 04 2012, 15:42

*Îi aruncă caramele cu fulgerele lui Thor lui Schizo şi Darky!*

O dat lumea de PS - Pagina 2 3r8rd

”Le” aruncă Wink Și mersi :*
Schizo
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Mar Sept 04 2012, 18:03

Aceasta este o parere personala in calitate de consumator de arta si nu de critic:
Caramele cu sclipici.Bine acum lasand gluma deoparte, frumos edit'ul.Ti'a iesit super.Cum ti'am mai zis pe mess, sa faci mai stralucitor acolo in spate ca sa se vada clar ca ceva face boom.In rest nimic de comentat e super fain.
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Aggie. Mar Sept 04 2012, 18:29

Aceasta este o parere personala, in calitate de blah consumator de arta si nu de critic *ce enervant e sa zici asta de fiecare data*:

Buuun, ma plictisesc in timp ce mananc deci la comentat cu mine. La ultima nu imi place faptul ca stockul nu are o calitate buna, adica se vede cumva in blur si strica la aspect, mi-ar placea daca ai incerca sa folosesti stockuri de o calitate mai buna. Observ ca incerci sa iti formezi un stil si asta e foarte bine. Cat despre efecte, sunt pozitionate putin haotic, dar ma bucur ca doar in jurul personajul si nu pe toata semnatura. Si cred ca ar fi aratat dragut sa folosesti niste pete de culori diferite pentru un aspect mai frumos, un constrast intre culori.

hehe. :]
Aggie.
Aggie.
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 15/04/2012
Varsta : 26

http://agg-a.deviantart.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Mier Sept 05 2012, 20:15

Aggie, sub avatarul tau scrie frumusel acolo ,,Critic", deci nu mai trebuie sa scrii panarama aia de mesaj. *Le arunca caramele lui Aggie. si Darky.* Darky... ai scapat una pe jos. Neutral Si le-am luat la 50 de bani kilu'.

O dat lumea de PS - Pagina 2 R9pjbd

Ultima editare efectuata de catre Bullet in Mier Sept 05 2012, 21:45, editata de 1 ori
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de iGeorgiana Mier Sept 05 2012, 20:58

Bullet, Aggie e critic la Artă Tradiţională/Digitală, în restul topicurile trebuie să posteze mesajulca orice alt membru.
O să revin cu un edit şi să comentez şi lucrările, acum nu am timp.

Later Edit: Aşa. Nu ştiu ce le faci, dar îşi pierd mult din calitate. Totuşi, încep să-mi placă din ce în ce mai mult, în sensul că progresezi. Se cunoaşte că eşti la început, în stadiul de experiment fiindcă la ultimul lighting-ul e pus la nimereală, iar la penultimul atât lighting-ul cât şi flow-ul pleacă aiurea.
Uite un tutorial pentru flow.

Ultima editare efectuata de catre iGeorgiana in Joi Sept 06 2012, 16:12, editata de 2 ori
iGeorgiana
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 06/04/2012

http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mier Sept 05 2012, 21:37

Frumoase noile lucrări. Îmi place cel cu tipa mai mult, bineînțeles, poate și datorită ei. Font-ul semnăturii mi se pare, însă, că nu e cel mai inspirat. Other than that, aceeai chestie cu blend-ul culorilor, claritatea bună și alegerea atentă a edit-urilor. Felicitări și keep up the good work Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Mier Sept 05 2012, 22:54

Schizo, prinde caramelele sau scot lama! Smile)

O dat lumea de PS - Pagina 2 24dhd02
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Mier Sept 05 2012, 23:01

*Cu gura plină* E-am pins, ai initit *Înghite caramelele*.
Ăsta e mai dark, așa, îmi place. Îmi plac ochii, dar nu știu dacă sunt așa de la render sau i-ai făcut tu. Iar aceeași culoare predominantă, dar de data asta îmi place font-ul semnăturii. All in all, nice work, dar încearcă să mai bagi și cuvinte, la unele ar mege. Gen, aici: ”Back for your soul”.
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Darky Joi Sept 06 2012, 12:16

Super tare edit'ul, ca si pe Schizo m-au inebunit ochii.Intunecat cu o culuare predominanta, preferatul meu.Cat despre cuvinte nu sunt de opinia lui Schizo deci nu te incurajez mie mi se pare ca un cuvant maxim este suficient daca se poate si fara el...
Darky
Darky
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Joi Sept 06 2012, 14:36

Sig-ul făcut lui Darky Very Happy! *Le aruncă sacul cu caramele lui Schizo şi Darky.* Mai am puţine... la regim de-acuma!
Edit: Nu, Schizo, nu i-am făcut eu ochii ăia, dar oricum, nu-i mare brânză de făcut nişte ochi din ăia.

O dat lumea de PS - Pagina 2 IMG%5d
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de iGeorgiana Joi Sept 06 2012, 16:19

Hei, hei. Very Happy O să vorbesc despre ultimele două. De asemenea, o să mă leg de calitate, strică imaginea de ansamblu a unui sig, evident. Salvează-le ca .png dacă nu faci asta deja. Apoi, găseşti cele mai nepotrivite locuri în care îngrămădeşti textele kilometrice. Asta se poate întâmpla şi din cauză că sunt încărcate rău, fă-le mai simpluţe pentru a avea loc şi pentru un text decent. Uite nişte variante pentru poziţionarea textului aici şi caută tutoriale pentru text effects, astea nu atrag atenţia cu nimic, font-ul nu e suficient. În rest, văd că ai început să te joci frumos cu efectele - ultima îmi place mult, atât ca şi cromatică, dar şi ca lighting. La felul în care e executată semnătura, poziţionarea personajelor ar fi mers şi în centru.
Baftă! :3
iGeorgiana
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Data de inscriere : 06/04/2012

http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Joi Sept 06 2012, 18:23

Săr'na! *Ploaie cu caramele!* Damn, ce mă bucur că n-ai observat ceva la sig, uitasem să-i dau acolo un tool... dar în fine, bine că nu iese prea tare în evidenţă.

O dat lumea de PS - Pagina 2 678kjr

O dat lumea de PS - Pagina 2 5ul9gh

Nu puteam să nu fac şi cu jocul meu favorit Very Happy.

Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Joi Sept 06 2012, 20:15

Ultimele mi-au plăcut. Într-adevăr, pari să te specializezi pe efectul de lumină și-ți iese bine, știi unde și cât trebuie să o dozezi. Nimic nu e specatculos pe aici, dar chiar nu am găsit defecte. Sig-ul pe bleu mi-a plăcut mai mult, și poziționarea render-ului ajută și background-ul frumos ales, lasă senzația de gheață.
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bullet Joi Sept 06 2012, 20:28

*Mouthshot cu o caramea* Smile)

O dat lumea de PS - Pagina 2 2ldf8dy
Bullet
Bullet
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Schizo Joi Sept 06 2012, 20:57

Foarte șmecheră culoarea, poate una din cele mai interesante pe care le-am văzut în ultima vreme. Și textul dă ”forță” imaginii, chiar mi-a plăcut lucrarea asta. Claritate e, încadrare e, nici nu mai știu ce să scriu. Având în vedere că te-ai mai perfecționat la tipul ăsta de lucrări, de ce nu încerci ceva nou? Încearcă *.gif-uri sau din alea fără background. Sunt curios ce viziune ai avea asupra lor Very Happy
Schizo
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat