Ultimele subiecte
Top postatori
Schizo | ||||
iAndrei | ||||
iGeorgiana | ||||
Darky | ||||
Bullet | ||||
Harlequin | ||||
SyleBV | ||||
Royal__blood | ||||
Nekirus | ||||
Dark Fantasy |
Cateva chesti modificate
5 participanți
Pagina 1 din 1
crazygirl- Membru Incepator
Data de inscriere : 10/06/2012
Re: Cateva chesti modificate
Vad ca te bazezi mult pe texturi. Daca iti place sa lucrezi cu texturi, incearca sa mai diversifici paleta de texturi utilizate. Asa capeti experienta, daca inveti sa lucrezi si cu alte tipuri.
In plus, texturile ca orice alte efecte din photoshop, se folosesc in contexte in care se potrivesc.
La tine, doar in a doua poza sunt folosite intr-un context in care sa se potriveasca, intrucat seamana cu niste fulgi si intregeste un tablou de iarna.
Lucrarea din ultimul post este mai buna si nu chiar atat de superficial realizata.
Ce sa-ti zic, multa inspiratie si imaginatie si nu uita de tutoriale!
xoxo
In plus, texturile ca orice alte efecte din photoshop, se folosesc in contexte in care se potrivesc.
La tine, doar in a doua poza sunt folosite intr-un context in care sa se potriveasca, intrucat seamana cu niste fulgi si intregeste un tablou de iarna.
Lucrarea din ultimul post este mai buna si nu chiar atat de superficial realizata.
Ce sa-ti zic, multa inspiratie si imaginatie si nu uita de tutoriale!
xoxo
Hai că am şi eu ceva de zis pe aici :]]. Ideea e că nu faci prea multe încât să numeşti aceste lucrări, artă în PS. Încearcă să te familiarizezi cu noţiunile de "render" , "c4d", "layer" and so on. Îţi vor fi de folos şi vei putea creea lucrări mai complexe decât de a aplica o textură căreia îi scazi opacitatea.
Da..cam atât de la mine, caută nişte tutoriale simple şi învaţă să lucrezi.
Ciao!
Da..cam atât de la mine, caută nişte tutoriale simple şi învaţă să lucrezi.
Ciao!
iAndrei- Admin
- Administrator
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti
Mi-a plăcut mult ultima poză. De model nu zic nimic Ultima chiar își respectă titlul și dă sens folosirii acelui edit, dar restul par... simpliste și de umplutură. Nu vreau să o iei în nume de rău, dar mi se pare că nu ai făcut decât să aplici același efect pe toate pozele, ori GFX-ul, din ce știu, presupune mai mult de atât. Vorba lui Andrei, câteva tutoriale și vei căpăta avânt
"Următorul mesaj este doar o părere personală, în calitate de consumator de artă şi nu de critic."
Sunt destul de Ok dar poate mergea si putin text sau mai putine stele/galaxii .Toate arata foarte bine dar mi se pare ca prima e cea mai buna dintre "rivale" ca sa zic asa. Nu e chiar nu stiu ce GFX pentru ca pana la urma e o textura peste o imagine, dar poti sa treci la chestii mai complexe ca avatare,semnaturi sau imbinari de imagini...
Sunt destul de Ok dar poate mergea si putin text sau mai putine stele/galaxii .Toate arata foarte bine dar mi se pare ca prima e cea mai buna dintre "rivale" ca sa zic asa. Nu e chiar nu stiu ce GFX pentru ca pana la urma e o textura peste o imagine, dar poti sa treci la chestii mai complexe ca avatare,semnaturi sau imbinari de imagini...
Allix13- Membru Incepator
Data de inscriere : 20/11/2012
Varsta : 25
Localizare : Hunedoara,Criscior
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2
» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe
» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus