Ultimele subiecte
» Shingeki no Kyojin
Mier Mar 09 2016, 20:23 Scris de razvanwar2

» Cerere avatare si semnaturi
Mar Mar 10 2015, 23:21 Scris de Sarpe

» Spirit Crisis
Lun Mar 09 2015, 22:04 Scris de Nekirus

» The Ferlands
Dum Mar 08 2015, 00:22 Scris de iAndrei

» Ippo's Gallery
Sam Mar 07 2015, 22:29 Scris de Sarpe

» Fotografie la persoana a III-a
Vin Mar 06 2015, 19:31 Scris de iAndrei

» LoL
Vin Mar 06 2015, 18:50 Scris de iAndrei

» Carti Vs Filme
Vin Mar 06 2015, 16:08 Scris de Delusive

» Recomandările lui Nekirus
Mier Mar 04 2015, 14:35 Scris de Nekirus

» Concurs ranguri
Mier Mar 04 2015, 14:21 Scris de Nekirus


DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

In jos

Desenul favorit

13% 13% 
[ 2 ]
44% 44% 
[ 7 ]
25% 25% 
[ 4 ]
0% 0% 
[ 0 ]
18% 18% 
[ 3 ]
 
Total voturi : 16

DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de iGeorgiana la data de Joi Aug 16 2012, 23:18

Desenele vor fi postate într-o ordine aleatorie.

1. I've never played while being alive, now the dead me wants this so bad
2. I'm back for revenge
3. Bring me to life
4. What a darling wife..I could eat her heart out..Or shouild i say BRAAINZZ?!
5. Iron Man Zombie

Cum sunteţi deja obişnuiţi, voturile prin sondaj valorează un punct, iar cele prin comentariu 3 puncte. Voturile prin comentariu trebuie argumentate corespunzător, având în vedere realizarea tehnică a desenului şi respectarea temei. Comentariile ce nu conţin cel puţin 3 rânduri întregi, umplute decent, nu vor fi luate în considerare.

În cazul în care vreun participant doreşte să voteze, o poate face atât rin poll, cât şi prin comentariu, fără a vota propria lucrare, evident. În comentariu, participanţii vor vorbi doar despre lucrarea pe care o votează - vrem să rămână anonime până la final.

O să vă rog să nu comentaţi părerile celorlalţi useri, chiar dacă au zis ceva greşit, voi avea grijă de asta la sfârşit.

Cine vine cu cea mai bună critică primeşte un loc în grupul de critici de la Fan Art, în cazul în care nu-l deţine deja, fără a mai depinde de voturile celorlalţi critici. - Am primit permisiunea de la conducere pentru asta. Astfel impulsionăm membrii să comenteze.

Acestea fiind spuse, să dăm drumul concursului.
Perioada de votare: 16 august - 31 august


Ultima editare efectuata de catre iGeorgiana in Mier Sept 05 2012, 18:12, editata de 2 ori
avatar
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Mesaje : 413
Data de inscriere : 06/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de iAndrei la data de Joi Aug 16 2012, 23:58

Ooook, să îmi fac numărul şi să comentez şi eu aici.

Prima lucrare - Cred că titlul lung explică adevăratul mesaj pe care desenul îl exprimă. Adică cele două personaje reprezintă aceeaşi fată în ipostaze diferite. Acul din mâna fetei încă în viaţă simbolizează faptul că şi-a trăit viaţă într-un mod anost, fără să se bucure. Baloanele din mâna celei moarte şi titlul ne sugerează că întregul desen reprezintă un regret pentru modul în care a fost trăită viaţă.
Cât despre tehnica şi stilul abordate... me gusta. Îmi place că acorzi atenţie detaliilor şi cu ajutorul a câtorva linii şi tuşe transformi un model cu totul (mă refer la cele două fete aici). Umbrele sunt la locul lor, la fel şi culorile, iar singurul lucru la care am ceva de obiectat este anatomia. Mi se pare că braţele alea nu stau aşa natural precum ar trebui să fie. În orice caz, ai votul meu prin poll.

A doua lucrare - Zombie at his finest. E perfect, în descompunere, detaliile dau aspectul acela horror şi awesome pe care ar trebui să îl văd în toate lucrările de aici. Atenţia acordată detaliilor merită respect, toate elementele se îmbină frumos şi până şi cele mai mici elemente sunt definite. Anatomia este respectată şi asta se vede clar, adică nu vorbesc de conturul corpului, că oricum e în descompunere, dar ştii locul organelor, al oaselor şi poziţia lor în orice ipostază.
Toate acestea şi mesajul transmis mă fac să acord acestei lucrări cele trei puncte.

A treia lucrare - Acest desen a fost o a doua alegere pentru votul prin poll, dar a pierdut la limită. Singurul lucru care m-a făcut să nu acord votul a fost simplitatea lucrării, dar asta nu e un lucru rău mereu. Te felicit pentru modul în care ai abordat temă şi pentru stilul în care ai desenat trandafirul, acesta a fost elementul care mi-a atras atenţia. Ai desenat frumos mâna din colţul lucrării şi cusăturile de pe petale au fost cireaşa de pe tort.

A patra lucrare - Titlu lung şi care putea fi inclus în desen, asta dacă tot ai decis să ne arăţi ceva gen comic book.
Cu toate că ipostaza desenată este funny, este trist că văd o lucrare executată digital. Adică, pentru un desenator cu experienţă tableta doar uşurează şi urâţeşte lucrurile... nu poţi arăta tot ce poţi cu o astfel de lucrare. Umbrele sunt date alandala, conturul este neglijent şi mai ai de lucrat la coloring.
Încă odată, situaţie funny, temă respectată, dar aspectul neglijent şi simplitatea au fost lucruri care au tras această lucrare în jos.

A cincea lucrare - La fel ca şi mai sus, o lucrare executată digital şi care nu face cinste artistului. Spre deosebire de cea anterioară aceasta este făcută de cineva mai cu experienţă, se vede asta prin prisma tehnicilor folosite la coloring şi conturarea subiectului.
Păcat că la anatomie stai prost, acela nu este un craniu uman, deltoizii sunt multe prea mari şi poziţia braţelor şi umerilor face subiectul să pară că este un cocoşat sau cineva căruia îi este lene să îşi mişte braţele... serios, dacă faci ceva ce ţipă şi pare agresiv ar fi ok să exprimi acest lucru şi prin limbajul trupului, chiar dacă nu întră tot în cadru Very Happy

Ciao!
avatar
iAndrei
Admin
Admin

Administrator Administrator
Mesaje : 438
Data de inscriere : 04/02/2012
Varsta : 25
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de iGeorgiana la data de Sam Aug 18 2012, 13:32

*bump*

Hiadeţi...doar un vot ? Vreau mai multe voturi prin comentariu. Aş vota şi eu, dar n-ar fi drept - ştiu cui aparţine fiecare lucrare.
Aşa că şi participanţii, alegeţi o lucrare şi vorbiţi despre ea în două rânduri, nu-i aşa greu.

xoxo, Ang.
avatar
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Mesaje : 413
Data de inscriere : 06/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam Aug 18 2012, 13:41

Minim doua randuri ca e spam Smile).
Pai eu am sa votez cu lucrarea 2: I'm back for revenge.
Imi place la nebunie.
Craniul,inima,rinichii,plamanii,faptul ca a facut anumite parti oase iar anumite parti muschi,chiar foarte ok desenati.
Am sa fiu putin nesimtit acum,dar in final o sa vedeti ca sunt bine intentionat.
Mana stanga imi place la nebunie,imi place cum se vede muschiul pe sub piele, desi sunt linii simple,desenul ,in ansamblu,arata bestial.
Asta denota faptul ca in simplicitate e putere.
Daca dadea umbre si arata unde pica lumina,nu cred ca mai era lafel de dragut.
Craniul e genial facut.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de Chlo la data de Vin Aug 24 2012, 19:39

Yey, de când aștept să văd prima ediție a concursului acestuia pe picioare. Îmi pare rău că nu am apucat să termin lucrarea în timp util, dar totuși pot să comentez aici fără restricții. *tihii* (având în vedere că am fugit după wi-fi la mare, trebuie să recunosc că entuziasmul e în floare!) De menționat tema nu e foarte permisivă, dar e admirabil cum fiecare participant și-a lăsat amprenta în prima fază prin titlu.
May the voting begin!

1. I've never played while being alive, now the dead me wants this so bad


Titlul ajută, într-adevăr, foarte mult la reprezentarea adevăratei naturi a lucrării. Îmi place tare mult coloring-ul și ambianța creată de contrastul roșu-negru, mai ales că e, oarecum, în concordanță cu lucrarea per se. Totuși există mici scăpări la nivelul anatomic, și nu știu dacă disproporționalitățile sunt voite ca efect al zombificării sau pur și simplu fac parte din grafică și atât. Tehnic vorbind, lăsând la o parte deja menționatele disporporționări la nivel anatomic (vezi mâinile care presupun efect dinamic), umbrele și reliefarea elementelor necesare sunt foarte bine realizate. So, îmi place modul de reprezentare a temei,și atmosfera creată – așa că aici zboară votul meu prin poll (cel pentru 1 pct).

2. I'm back for revenge


Aw, câtă drăgălășenie pe figura personajului! Titlul pare oarecum sarcastic dată fiind întreaga imagine vizuală creată de lucrare, în concordanță cu tema. Îmi place că are un oarecare aer dinamic, deși circumstanțele forțează ”personajul” (să îi spun așa), să rămână la un nivel static. Nu știu cu ce e outlined, dar arată extrem de curat și ordonat, având ca urmare un mare plus. Tare-mi place haosul organelor interne și puținii mușchi rămași intacți. De asemenea e de admirat expresivitatea dată nu doar de figură, dar și de poziție- rezultat probabil al ”tragerii în țeapă” (doar un mod de-a spune). Umbre pe ici pe colo, hașură curată, respectă tema la un nivel cât se poate de propriu, aka simplist, și totuși are votul meu. (cel pentru 3 pct.)

3. Bring me to life

Ce viziune abstractă asupra temei! Atât de mult mi-a plăcut reprezentarea, și viziunea artistului, îmi pare rău că nu mai pot vota și aici. M-am luptat cu decizia de a da votul meu acestuia sau primului...dar totuși simplitatea acestuia m-a împins către celălat. Nu spun, simplitatea se potrivește în reprezentarea de aici, dar parcă lipsește o oarecare amprentă a autorului. Coloringul e foarte bine realizat, îmi place în special în partea e ghiveci, hașura aceea e de efect. Trandafirul, de asemenea, îmi place atât ca realizare tehnică dar și ca alegere a culorii, mai ales luând în considerare titlul și tema. Foarte reprezentativ al simbolismului aș putea spune.

4. What a darling wife..I could eat her heart out..Or shouild i say BRAAINZZ?!

Ehe ce reprezentare la care nu m-aș fi așteptat până acum. Ideea e absolut briliantă, de o imprevizibilitate extremă, însă realizarea din punct de vedere tehnic, lasă de dorit. Crează o atmosferă puțin neîngrijită și dă senzația că lipsește o parte importantă a lucrării. Cum am spus, cu puțin mai mult efort, ideea ar fi fost de o genialitate de proporții epice (sunt la superlativ astăzi). Are un aer grăbit, și pare că artistul a dorit doar să pună lucrarea ope hârtie fără prea mult tam-tam. Ori asta, ori voia să păstreze ce-i mai bun pentru edițiile viitoare *laughs*.

5. Iron Man Zombie

*laughs*. Trebuie să râd puțin înainte de a continua, pentru că lucrarea e atât de simpatică din punct de vedere al ideii. Îmi pare rău de Downey Jr. și de modul în care a ajuns dar îmi place viziunea autorului asupra temei. Anatomic vorbind mi se pare reprezentativ pentru un zombie veritabil, mai ales după lenea reprezentată de umerii lăsați, lene datorată neputinței de a se mișca în mod normal. Din punct de vedere al alegerii reprezentării în mod digital, se vede o oarecare diferență de stil față de lucrarea anterioară, însă tot are un aer oarecum grăbit.

So, mă opresc aici cu mențiunea că e de admirat cum s-au mobilizat toți artiștii forumului pentru a pune ediția pe picioare. Congrats la toată lumea pentru reprezentarea temei într-un mod în care se observă cât se poate de clar o oarecare amprentă asupra lucrării, și pentru lucrările cu personalitate.
avatar
Chlo
Membru Incepator
Membru Incepator

Mesaje : 93
Data de inscriere : 17/04/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de Schizo la data de Lun Aug 27 2012, 12:49

Am să las și eu un scurt comment în calitate de consumator, că toată lumea știe că pe mine mă bate arta desenatului. Prima lucrare este admirabilă, a primit nenumărate recenzii pozitive și rezonez cu ele. Îmi place foarte mult cât de ”în oglindă” e lucrat, natural, fără vreo șmecherie digitală. Apreciabilă și ideea. Despre a doua s-au spus multe, spun și eu că exprimă furie, dorință de răzbunare, sete de sânge sau ce-or mai mânca zombălăii. Totuși, cum a spus și Dante, mâna stângă lasă crunt de dorit. Păcat că a stricat un desen altfel extraordinar. Mi-a plăcut și cea de-a treia lucrare, motiv pentru care am votat-o prin poll. Simplitatea desenului este în perfect contrast cu complexitatea ideii. Mulți au vorbit laudativ despre ea, dar nu au votat-o, eu am considerat natural să primească totuși un vot. Nu pe cel de 3 puncte, pentru că pe mine m-a impresionat pozitiv altul. A patra lucrare este cum au descris-o cei de mai sus. Interesantă, amuzantă, respectă tema, dar prea grăbită. Mult prea grăbită, multe din elemente lasă de dorit, ori din neștiință (deși nu cred că e cazul), ori din grabă, ceea ce nu e OK. A fost timp arhisuficient pentru a vă posta desenele. În sfârșit, ultima lucrare primește votul meu de 3 puncte, pentru că m-a impresionat desenul ca un tot. Nu văd nimic sclipitor aici, dar nu găsesc nici greșelile. Îmi place mult unghiul din care e făcut și gura deschisă, sugerează un răcnet războinic (mă face să-mi amintesc de zombalăii din I Am Legend).
Anyway, felicitări tuturor pentru desene, toate mi-au plăcut, dar era normal să am doar două preferate. Mult succes tuturor artiștilor Very Happy
avatar
Schizo
Membru Incepator
Membru Incepator

Mesaje : 1217
Data de inscriere : 01/03/2012
Varsta : 28
Localizare : București

Vezi profilul utilizatorului http://evidenttotrolemodelism.wordpress.com

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de iGeorgiana la data de Mier Sept 05 2012, 18:07

Scuzaţi, vă rog, întârzierea, am confundat dăţile şi aveam impresia că pe ăsta trebuia să-l mai las deschis câteva zile. *laughs*

1. I've never played while being alive, now the dead me wants this so bad
Autor: Aggie
Punctaj: 2 puncte (2 poll + 0 comentarii)
Loc: IV

2. I'm back for revenge
Autor: iGeorgiana
Punctaj: 16 puncte (7 poll + 3 comentarii)
Loc: I

3. Bring me to life
Autor: Dark Fantasy
Punctaj: 4 puncte (4 poll + 0 comentarii)
Loc: III

4. What a darling wife..I could eat her heart out..Or shouild i say BRAAINZZ?!
Autor: Deathwing
Punctaj: 0 puncte
Loc: V

5. Iron Man Zombie
Autor: Xevozzez
Punctaj: 6 puncte (3 poll + 1 comentariu)
Loc: II

Cele mai bune critici au venit de la Chlo şi iAndrei - Chlo dispune deja de un loc în rândul criticilor de la Fan Art, deci Andrei, welcome to the club.

Vă mulţumim mult pentru comentarii şi felicitări tuturor participanţilor!
O să deschid imediat topicul pentru a doua ediţie.
avatar
iGeorgiana
Membru Incepator
Membru Incepator

Mesaje : 413
Data de inscriere : 06/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://angilicious.blogspot.com/

Sus In jos

Re: DOTM - Ediţia I - Vot + Rezultate

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum